dinsdag 22 december 2015

Balusters staal

Materiaal Staal Alternatieven Diverse. Bouwbesluit balustrades en traphekken. Geef uw balustrade hekwerk een klassieke uitstraling met deze stalen trapspijlen.


Hekwerk staanders of balusters vormen de basis van elk hekwerk en balustrade. Kies eerst uw gewenste model staander en stel vanuit deze basis uw hekwerk .

Naast een uitvoering van de balusters in hout, kunt u uiteraard ook kiezen voor metalen spijlen. Hierbij kan gedacht worden aan een stalen uitvoering met . Een stijlvolle balustrade in inox of metalen trapleuning: de balustrades op maat van Metaal op Maat maken jouw terras of trap stijlvol veilig. Balustrades op maat vind u in onze Hekwerk Webshop. Stalen balustrade voor een balkon of terras.


De balustrade heeft een aantal horizontale. Het leuningsysteem bestaat uit balusters , knieregels en handleuningen, welke . Een designn balustrade, frans balkonhek, traphek of hek op maat?

De boven- en onderregel zijn gemonteerd voor de balusters langs. Voor iedere smaak een invulling. Een baluster dient ter versteviging van een trapleuning. Mauriks Solutions heeft een zeer breed assortiment aan balusters , leverbaar in diverse materialen en . Storax balustrades en traphekken opgebouwd uit standaardcomponenten: leuningdragers van roestvast staal of aluminium, balusters van . Van een eenvoudig stalen hekwerk tot speciale stalen balustrades gecombineert met andere materialen: voor stalen balustraden moet u bij Snep in Eindhoven . Echter, wij maken balustrades ook gewoon mooi. Vind balusters op Marktplaats.


Specialist in stalen trappen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau. Van enkele trap tot complexe combinaties. Vraag: Een kantoorgebouw heeft een vide over drie bouwlagen met een balustrade langs de randen. Stel filters in om het zoeken naar een specifiek product te vergemakkelijken.


Dankzij de sterkte van staal kan er heel slank worden ontwerpen. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap, het maakt . Jeffrey Van den Broeck plaatst alle soorten stalen balustrades. Contacteer ons voor een offerte.

Staalhandel Vaesen NV is een groothandelaar die gemiddeld 1. Bekijk ons uitgebreide assortiment nostalgische balusters. Bouwbranche Bij de restauratie van oude gebouwen lopen bouwbedrijven regelmatig tegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts