donderdag 17 december 2015

Douglas schommel

De douglas schommel , pluto, is een unieke ruimte besparende schommel met een glijbaan. Opgebouwd uit geschaafde douglas-balken (splintervrij). Douglas-Style heeft een breed assortiment. Afmetingen: Lengte: 4cm.


Is niet geschaafd en kan dus wat meer afrondingen en zichtwerk van een boom vertonen.

Dit model is in diverse maten leverbaar. DOOR DE 1-POOTS CONSTRUCTIE IS DEZE SCHOMMEL ALLEEN GESCHIKT . Onze speeltoestellen voldoen aan . Benschop Speelplezier is producent van speeltoestellen. Hij is sterk genoeg om een schommel aan te hangen.


Zo maak je jullie familietuin gezellig en . Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Exclusief schommelzitje, deze is naar . Is blank of groen geïmpregneerd verkrijgbaar. Goedkope schommels bij LoRas . Bestel hem snel op Buitenspeelgoed Stouten. Het toestel wordt geleverd inclusief.


Houtburcht voor al uw schommels en tuinhout! Deze robuuste schommel van Woodvision past in iedere tuin! De douglas staander van 14xis duplo verlijmd en zorgt voor een sterke constructie. Mooi om naar te kijken maar nog mooier om mee te spelen.


Welkom bij mooieschommels. Mooie, stoere en eigentijdse schommels die worden gemaakt van. De schommel wordt in de grond geplaatst, neemt weinig ruimte in beslag, maar . Wij hebben een zeer uniek assortiment speeltoestellen van van hoogwaardig douglas hout.


Kijk op onze site voor het dichts- bijzijnde . Deze prachtige schommel past in iedere tuin! Op Speurders vind je Opruiming!

Schommelset Dougles Free Een robuuste schommel van douglas. Hij zal erg weinig ruimte innemen in de tuin. Mooi vormgegeven en stoere schommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts