dinsdag 15 december 2015

Gardena tuinslang 20 meter

De slangen van GARDENA brengen niet alleen water van de kraan naar uw planten en. PVC slang m , met accessoires. Central Park Slanghaspel wielen ( meter ) slang en accessoires.


Gardena tuinslangen vind je bij Coolblue. De meter lange tuinslang is ideaal voor. Deze technologie zorgt ervoor .

Hozelock Tricoflex Ultramax slang diameter 1mm meter -. Pro garden tuinslang meter met accessoires. Pocket Hose FlexiWonder Pro Tuinslang - meter. De GARDENA Comfort FLEX slang met Power Grip profiel staat garant voor de perfecte verbinding tussen slang en slangstuk.


Dankzij de nieuwe technologie, . De compacte constructie en het geringe gewicht maken de Classic Roll-fix meter ideaal om te vervoeren. Inclusief handige toebehoren voor gras te sproeien etc. De ergonomische slinger met zachte kunststof . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande . Hozelock SUPERHOZE meter uitrekbare slang van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je Tuinslangen voor een prijs binnen je budget? Bestel nu snel en eenvoudig bij BTN de Haas.


De GARDENA Premium SuperFLEX slang met Power Grip profiel staat garant voor de perfecte . De drukbestendige GARDENA Classic slang is vormvast door het gebruik van hoogwaardig weefsel en is vrij van schadelijke weekmakers (ftalaten) en zware . Bekijk ons assortiment Tuinslangen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Pluggen Schroeven Tuinspuit Koppelstukken.


Garantie: jaar garantie. Levering inclusief spuitpistool en kraan aansluiting. Stuur naar een vriend(in). Ook ideaal om als eigen vulslang te gebruiken.


Door het oprollen blijft er bijna geen water achter in de slang. Ideaal voor de kleinere tuin of als verlenging voor je slanghaspel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts