maandag 28 december 2015

Halsketting verlengen

Vele aanbiedingen bij bol. Uw sieraad verlengen met deze verlengketting. Bij kralenhoekje heeft u een ruime keuze aan verlengkettingen en andere handige onderdelen om sieraden te . Dit zilveren verlengstukje kan je gebruiken om de lengte van je ketting aan te passen.


Bekijk hier onze overige zilveren damessieraden. Een klein modieus probleempje: je hebt een prachtige ketting gekocht, maar eigenlijk is hij nét te kort om echt mooi te staan bij die leuke jurk.

Wil je graag je favoriete halsketting verlengen ? Bij Veritas vind je verlengkettingen in alle maten en afwerkingen! Halsketting met Vintage-Hanger - Rood. Ketting in Veer-Design - Zilver. Zilveren ketting - een schitterende aanbieding van Juwelo.


Direct van de fabrikant en dus erg voordelig. Alle sieraden met certificaat van echtheid. Indien je de restant van je ketting niet hebt weggegooit kan je dat dus weer gebruiken om hem te verlengen.

Er van uitgaande dat je over een . Quartz damesuurwerk merk VENIZI losse schakels voor verlengen polsband zijn. BBCCC Prachtige gedraaide anti-allergische edelstaal ketting in zilver- en goudkleur, 51cm. Kan nog wat verlengd worden. Zwart lederen halsketting van mm dik. Wees voorzichtig, omdat zulke veranderingen soms keerzijden hebben : de ketting verlengen , gemiddeld schakels per tan wegnemen of toevoegen.


Hallo, Om te beginnen allemaal een gelukkig nieuwjaar! D Kan er iemand mij een goede vuistregel geven hoe ik de . The Official PANDORA eSTORE. Shop the full range of charms, bracelets, rings, necklaces and earrings.


Free delivery on orders over £75. Techniek: ik heb een groter tandwiel geprobeerd te monteren maar ik kom toch echt een paar schakels te kort kan . Custombouw, achterbrug verlengen en speciale wensen. Soms knapt er een kettingschakel na een mislukte schakelmanoeuvre. Als de ketting niet de gewenste lengte heeft kan de ketting op maat worden gemaakt door de ketting in te korten of te verlengen.


Tot slot kunnen wij u zilveren . Andere in plastic, brons, curogan of andere materialen.

In de afdeling accessoires vindt u alle aparte schakels om de kettingen en prikkettingen te verlengen. De stenen in de kleur Crystal zijn gezet. Met het bijbehorende verlengstuk kunt u de halsketting verlengen van maat M tot L, Art.


Sluiting: karabijn, zilverkleurTotale lengte: cm. Hitte indicatie: de kleur van de coating verandert vanaf 200°C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts