maandag 14 december 2015

Reparatieset hogedrukslang

Accessoires voor hogedrukreinigers, waaronder hogedrukslangen en - koppelingen. Hogedrukslang op maat maken. Reparatie van hogedrukslang. Uw hogedrukreiniger defect en onderdelen nodig?


Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste hogedrukreiniger onderdelen.

Als de slang defect is dan moet je niet proberen om die op te lappen,. Je steekt dus tijd en geld in een reparatie waarvan je op voorhand al zo . Geschikt voor C 1en C 110. Schroefverbinding op spuitpistool.


Dit is afhankelijk van de diameter van de slang , de grootte van het lek, de druk die erop komt te staan . Binnenin uw hogedrukreiniger zit een transparant slangetje. Met dit slangetje wordt het zeepmiddel dat u aan de hogedrukreiniger toevoegt, bij het water geleid .

Op zoek naar Boormachines en schroefmachines? Wij weten wat je nodig hebt. Kijk nu in onze webshop of vraag advies aan onze gespecialiseerde verkopers. Bestaan er koppelingen om de stukken weer aan elkaar te . Staalweefselversterkte hogedrukslang m. Vind hogedrukreiniger slang op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Online voorraad Karcher Slang compl. Miele reparatieset - slang reparatieset. De HoseDoctor verhelpt ter plaatse stilstand door reparatie en vervanging van componenten. Het is de probleemoplosser op de door u aangegeven locatie.


Klik op de afbeelding om . Verbindingstukken van slang naar slang. De service van karcher gaat niet verder dan dat ik het apparaat bij een dealer kan aanbieden voor reparatie ( tegen betaling ). Indien vanwege een reparatie of omdat de olie grijs is . U kunt bij alle Brammer vestigingen terecht voor uw aanvraag voor reparatie of onderhoud aan Enerpac.

Hydraulische hogedrukslang (meter). Velleman VTWTHorloge toolkit reparatieset in handig opbergkoffertje. Door middel van onze reparatieset heeft u het lek snel weer gedicht.


De reparatieset is een koppeling waar de SpeeTube 10mm slang aan twee zijden kan . Waar kan ik onderdelen van een hogedrukreiniger van Nilfisk kopen? Mijn hogedrukreiniger doet het niet meer. Wat zijn de kosten van reparatie. Uw reparatie , revisie, nieuwbouw of engineeringsvraag is bij Hydro Vasli in goed. Alle accessoires voor de hogedrukreiniger : Kächer vuilfrees, wasborstel en spuitkop.


Ook rioolreinigingsset en adapter. Onder de door u gekozen slang staan de bijpassende koppelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts