woensdag 9 december 2015

Weber go anywhere marktplaats

Voor iedereen een voordeel. Deze kleine barbecue is compact maar zeker . Te koop weber Go Anywhere Houtskool. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Af te halen in emmen, eventuele verzendkosten zijn voor de koper.


Nieuw in doos weber go anywhere houtskool bbq met bbq starter schoonmaakspons aanmaakblokjes en fles schoonmaakspul. Weber Go Anywhere kolen bbq. Dan is de weber go anywhere gasbarbecue metaal 53x37. De naam zegt het eigenlijk al, de go anywhere is ideaal voor. Compacte barbecue, makkelijk mee te nemen.


Bbq is in prima staat en kan nog jaren mee. Nette wga met gebruikerssporen deze versie is bijna een collectors item. Kan een nieuw rooster gebruiken. In uitstekende conditie en zo goed als nieuw. Mag weg nu ik een nieuwe hebt.


De voordelen van barbecueshop. Met temperatuurmeter in deksel uniek rvs rooster originele rooster ook aanwezig. Met de go - anywhere van weber heb je een ideale barbecue voor onderweg. Hij is vooral ideaal voor het reizen met de caravan of camper. Ik heb mijn WGA die ik op marktplaats heb gekocht binnen hoefde.


Marktplaats af te struinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts