woensdag 30 december 2015

Rode mijnsteen losgestort

Ruime keus, snel en voor €4- thuisbezorgd in Nederland. We kunnen rode mijnsteen los gestort leveren maar ook in een big bag. Mijnsteen is een bijproduct van.


Geschikt voor: Erfverharding of Siertuin . Categorie: Zan tuingron grind en split.

Rode mijnsteen, ook wel rode mijnsplit genoem is een mengeling. U kunt bij ons terecht voor losgestort tuingrind en tuingrind in zakken. Sierbestrating Friesland B. Friese onderneming met jarenlange kennis en ervaring op gebied van (sier)bestrating, split en grind soorten. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Prijs is losgestort per ton. Omschrijving: Rood zwart gemeleerde steenslag, zeer goed toepasbaar als. Te leveren in midibag, bigbag alsook losgestort.

Losgestort ook in andere hoeveelheden mogelijk van Ton. Snelle levering uit voorraad! Los gestort geldt alleen de leveringsoptie 1-werkdagen.


Het wordt in Nederland en België gewonnen uit kolenmijnen. Vanaf ton leverbaar binnen enkele dagen door heel BE. LOS GESTORT in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.


Andere hoeveelheid nodig ? Levering in andere provincie ? Klik op de afbeelding hiernaast voor uw aanvraag van losgestort. Split is geschikt voor decoratieve doeleinden en het verharden van paden en parkeerplaatsen. Uit voorraad leverbaar in big bag of losgestort.


Dit kan los gestort worden of in een bigbag. Is een waterdoorlatende rode split, met een natuurlijke uitstraling, in diverse tinten rood. Voor prijzen kunt u vrijblijvend contact met.


Bepaalde soorten zand kunnen wij. Kenmerken: Restproduct uit de voormalige kolenmijnen in Zuid-Limburg en wordt gebrand na de winning. Wij kunnen rode mijnsteen als volgt leveren: (bezorgen of zelf afhalen).

Goedkoop bij tuinaarde-compost. Westkapelle, losgestort op uw werk of per BigBag. Bestel rode mijnsteen siersplit eenvoudig online bij Siergrind33. Voor scherpe prijzen en een snelle levering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts