dinsdag 15 december 2015

Brievenbus speelhuisje

Leuke set voor het speelhuis van uw kind! Deze set bevat een brievenbus , een telefoon, een racestuur en een verrekijker, alles in… Meer. Deurbel, brievenbus , telescoop.


Maak je speelhuis af met een van de leuke accessoires in diverse . Koop of Verkoop brievenbus op Marktplaats. Bestel direct online voor de laagste prijs!

Ontvang echte post in deze leuke brievenbus , die je aan je houten speelhuis kunt bevestigen. Een kunststof brievenbus voor je eigen post in je eigen speelhuis ! Merk: KBTArtikelnummer: 505. Speeltoestel accessoires: de brievenbus , verkrijgbaar in roo geel, groen en blauw. Een mooie brievenbus van AXI om aan je speelhuisje te hangen. De brievenbus is uitgevoerd in een mooie blauwe kleur en is gemaakt van kunststof.


De postbode zal het heel fijn vinden om je brieven in deze mooie brievenbus van AXI te gooien. Hang de brievenbus aan je speelhuisje en kijk elke morgen of .

Hang deze mooie brievenbus van AXI aan je eigen speelhuisje. Nu in de aanbieding van € 25. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Hier vindt jij leuke accessoires van bel, brievenbus tot bokszak.


Speelgoed brievenbus voor aan het speelhuisje. Bekijk en bestel hem hier! Het leukste buitenspeelgoe o. Trampolines, Voetbaldoelen, BuitenSpelletjes, Schommels vindt u bij De Buitenspeelshop. Bent u opzoek naar een leuk speelhuisje ? Het speelhuisje heeft ramen en een deur met een raam, brievenbus en slot. Leuke gele brievenbus met blauwe deksel om je speelhuis aan te kleden.


Heel veel originele speelhuisjes voor in de tuin. Vind je plastic speelhuisjes ook niet mooi? Speelhuisje met pannenkoekentakel en brievenbus.


Maak het houten speelhuisje Butterfly helemaal af met de leukste accessoires zoals een brievenbus en een bel. Afgebeelde accessoires zijn niet inbegrepen). Bloembakjes aan weerszijden, gevuld met viooltjes.

Raamkozijnen met vensterbankjes en gordijnroedes. Uw kind zal het geweldig vinden om persoonlijke brieven te ontvangen in. Maak het speelhuis van uw kind af met deze kleurrijke AXI brievenbus !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts