maandag 21 december 2015

Hydrolaat roos

Rozen hydrolaat of hydrosol is een van de bekendste hydrolaten en heeft een heerlijke rozengeur. Veel subtieler en minder zwaar dan de roos etherische olie. Bulgaarse roos (rosa damascena).


Dit verrukkelijke rozenwater of roos hydrolaat is zoet, ruikt intens naar rozen en . Klik hier voor meer informatie over hydrolaten.

De opgevangen, gecondenseerde stoom . Er zijn vele toepassingsmogelijkheden voor hydrolaten en elk hydrolaat heeft zijn . Een hydrolaat is per definitie verkregen door stoom distillatie, in feite is. Als kompres is roos uiterst werkzaam bij ontstekingen, vooral van de huid rondom de ogen. Een plantenspray, gevuld met roos hydrolaat , verfrist mens en kamer . Een verrukkelijk bloemenwater van de vers geplukte bloemblaadjes. De waterdamp die tijdens een distillatieproces neerslaat, wordt opgevangen waarna de olie wordt verwijderd waardoor de hydrolaat overblijft.


De geur is bloemig en ruikt zeer intens naar rozen.

De smaak van roos hydrolaat is overweldigen zeer aromatisch en licht zurig door de lage zuurgraad van . Een 1 natuurlijke rozen hydrolaat gemaakt van Rosa Damascena. Ter informatie: In sommige gevallen heeft een Hydrolaat niet altijd dezelfde geur van de betreffende plant. Uitzondering: roos , jasmijn, sinaasappelbloesem, . Rozenwater, 1 puur en biologisch, zeer geschikt bij elk huidtype en babyverzorging. Het kan worden toegevoegd aan maskers, lotions, crèmes, makeupremovers of zelfstandig als moisturizer.


Een prachtige huidlotion voor de gevoelige hui tegen . Het wordt gebruik in als huidverzorging, vooral gevoelige huidzones en . Hydrolaat van roos staat bekend om zijn huidvernieuwende werking en heerlijke geur. ROOS DAMACENA - Rosa damascena. Roos hydrolaat werkt verzachtend. Eigenschappen: De celvernieuwende en verzachtende werking van Damastroos hydrolaat is geschikt voor elk huidtype.


Hydrolaat (ook wel bloemenwater genoemd) is water afkomstig van de destillatie van verdampt water van aromatisch gewassen. Artikelinfo: Rosa centifolia, water. Etherische oliën werken ondersteunend voor . Veel andere Volatile producten zijn voorradig en snel leverbaar.

Hydrolaten zijn een complementair deel van de aromatherapie, maar worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts