dinsdag 8 december 2015

Hogedrukslang herstellen

Accessoires voor hogedrukreinigers, waaronder hogedrukslangen en - koppelingen. Hogedrukslang op maat maken. Reparatie van hogedrukslang. Dit weekend heb ik van mijn vader zijn oude hogedrukreiniger gekregen.


Een reparatiekit voor fietsbanden te herstellen kan al helpen.

Bij de aansluiting van de slang naar de hogedrukreiniger zit , na cm. Heb gaatje in de slang van mijn hogedrukreiniger. Of zit er niks anders op dan een nieuwe slang (6meter) van het . Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste hogedrukreiniger onderdelen.


Je kunt eenvoudige storingen aan een hogedrukreiniger. Wij komen met onze depannagewagen ter plaatse om deze te herstellen of te vervangen. Onze troef is dat we werken aan een eerlijke prijs én met een .

Uw hogedrukreiniger defect en onderdelen nodig? Vind hogedrukreiniger slang op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heel vervelend: uw hogedrukreiniger is kapot.


We geven u graag verschillende veelvoorkomende problemen van een hogedrukreiniger. Instructiefilm voor het oprollen van slang op een tot meter veerhaspel. Hij is niet veel gebruikt en kreeg toch binnen jaar een lekkende motor. Binnenin uw hogedrukreiniger zit een transparant slangetje. Met dit slangetje wordt het zeepmiddel dat u aan de hogedrukreiniger toevoegt, bij het water geleid . Bij grotere diameters hangt het succes van de reparatie sterk af van hoe strak de . Comet hogedrukreiniger toebehoren en accessoires.


Ook toepasbaar op andere merken, controleer hiervoor de technische specificaties. Bij Stevens hebben we een uitgebreid assortiment hogedrukreiniger aansluit- onderdelen zoals slang koppelingen en nozzles. Dankzij onze inzetbare servicebus helpen wij u weer snel op weg!


Wij zijn uur per dag en dagen per week bereikbaar. Onderdelen eenvoudig bestellen bij Direct Repair.

Waar kan ik onderdelen van een hogedrukreiniger van Nilfisk kopen? De onderdelen en accessoires van Nilfisk reinigingsmachines zijn leverbaar via onze . Ik heb een blauwe waterslang voor een beregeningsinstallatie. Het is een flexibele slang die bol staat bij waterdoorvoer en plat is bij geen . Bovenmatig grote manometer uit edelstaal.


Hendel van het spuitpistool. Klemschroef stuwingbeugel. Reinigingsmiddelzuigslang met filter. U kunt uw hogedrukreiniger inleveren bij uw dealer waar u deze heeft gekocht.


Mocht u onverhoopt niet meer weten waar dat was of de dealer bestaat niet meer. Zaag de PE slang af bij het beschadigde of gebroken deel en zorg ervoor de de zaagsnede recht is en haal met een vijl de scherpe randen van de PE .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts