maandag 30 mei 2016

Betonnen tafelblad op maat

Ben je op zoek naar een lichtgewicht beton tafel die op maat is gemaakt? Bij VanSloophout ben je op het juiste adres. Wij hebben de kennis en kunde!


Geniet van een unieke beton tafel (beton ciré) in de kleur die bij uw woning past. Kijk ook naar onze boomstam en andere handgemaakte houten tafels. Elk ontwerp is mogelijk en voor ieder interieur.

Solide maatwerk door Willem . De Betonfabriek levert meubelen van lichtgewicht beton en betonlook. Tafel - en terrasbladen worden op maat gemaakt, en kunnen eventueel met elk logo . Betontafels op maat gemaakt van écht gegoten beton. Betonnen blad laten maken op maat ? Tegenwoordig is maatwerk op een betontafel te realiseren bij Robuuste Tafels.


Een zeer verfijnde betonsoort! Een betonnen Eettafel op maat ? De moderne betonnen eettafel genaamd Alexandra is een uitgesproken tafel.

Dit is geen tren dit is beton ! Een ontwerp naar wens voor bijvoorbeeld een tafelblad of dressoirblad wordt voor u gemaakt uit multiplex . Op zoek naar een betonlook eettafel of beton tafel op maat ? Beton geeft een strakke, robuuste, massieve uitstraling en past in vrijwel elke setting. Eettafel met een tafelblad van lichtgewicht écht beton en houten poten. Deze industriële tafel is stoer, robuust en zeer stijlvol.


Het betonblad is 5cm dik en is . Unieke licht gewicht en stootvaste. Op maat gemaakte betonnen tafel betoncire tafel uniek design. Beton tafel op maat poten staal of hout eiken of lariks kleur van het blad . Een werkblad van beton wordt in de werkplaats geheel met de hand gemaakt. De productie start met het storten van het betonmengsel in een op maat. Werkbladen en keukenbladen bij aanrechtblad van beton terrazzo buitenkeukens op maat rechtstreeks uit eigen fabriek!


De betonnen bladen die NuBeton maakt zijn handgemaakt, echt maatwerk. Daarom is elke gewenste maat , kleur en dikte mogelijk. Een tafelblad van beton is helemaal in. U kunt voor het onderhoud van uw betonnen tafelblad terecht op onze onderhoud pagina. Als extra versteviging van het blad raad ik aan dit te bewapenen met beton gaas.


Met alle afmetingen kan je het beton gaas op maat laten maken of zelf op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts