vrijdag 13 mei 2016

Potjes voor losse thee

De thee webshop van NL met het breedste assortiment aan losse thee soorten. Tea Time presentatiebox met vierkante stolppotjes. Meer dan 1verschillende soorten en smaken losse thee. Sierlijke potjes voor uw losse thee.


Bewaar uw losse thee in deze mooie potjes.

Deze potje vindt u ook op onze theeplank en koopt u hier online! Een unieke presentatie van uw losse thee exclusief verkrijgbaar in onze webshop! Thee blijft het lekkerst in een blikje met aromadeksel (dubbele deksel). Thee houdt niet van zonlicht dus bewaar je zakjes wel in een keukenlaatje of kastje.


Losse thee kopen doe je bij Tea Bar, ruim 1unieke soorten! Lees dan snel verder, want in een handomdraai maak jij leuke bewaarpotjes voor die losse thee ! Het enige wat je nodig hebt is een potje , een . Ik heb voor jullie dus manieren gevonden om je losse thee te bewaren.

Aller eerst zijn er super schattige glazen potjes waar precies de thee . Het bewaren van thee op elke willekeurige plek komt in veel gevallen de kwaliteit van thee niet ten goede. Als je erg visueel bent ingesteld dan is deze glazen bewaarpot ideaal voor het opbergen van losse thee : geurvrij. Q-Do Theelepel-Zeef voor Losse Thee - Zwart. Kenmerkend voor QDO is de Birdie collectie met potjes en theehouders in de vorm van een vogeltje. Hoe kun je losse thee het beste bewaren en zorg je er voor dat de thee lekker blijft smaken.


We hebben een aantal tips beschreven in dit artikel. Voor €cent per stuk kocht ik deze schattige potjes en deed mijn thee erin. Geen gefrutsel meer met het openmaken van de zakjes, maar . Presenteer losse thee in mooie losse potjes of in een weckpot of blik met een eigentijds of klassiek design. Op onze non-food afdeling hebben we voor iedere. Zijn je potjes met thee bijna leeg, over de datum of kom je erachter dat je de thee niet goed hebt bewaard?


Kijk in ons assortiment van TeaKing . Omschrijving: Dit thee-ei in de vorm van een theepotje is ideaal voor losse thee. Na gebruik kan het theepotje in de houder geplaatst worden. Bij o-lijf koop je moderne, strakke ouderwetse theeblikken.


Grote collectie blikken voor de beste prijs.

Na het eten bestelde ik een thee, en kwam er een super stoere, houten plank op tafel met allemaal kleine potjes , gevuld met losse theesoorten. Geur en smaak zullen wel wat afgenomen . Melkkannetje, suikerpotje en potje voor losse thee. Kauwgombalthee Onlangs heb ik de bekende theezakjes uit mijn huis verbannen en ingeruild voor heerlijk geurende potjes verse losse thee. Een potje kokend water met daarbij losse thee. Vooral geschikt wanneer meerdere gasten aan een tafel tegelijkertijd thee bestellen.


Met dit zelfontworpen magnetische theedienblad van Puritea kun je voortaan losse thee op een leuke en praktische manier serveren. Want ik bedacht me ineens, ik ga een vers- thee -dienblaadje maken! Met glazen potjes en vrolijke labels en de heerlijkste theeën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts