woensdag 18 mei 2016

Boerderijraampjes

Koop of Verkoop stalramen op Marktplaats. De conditie is brocante en dus gebruikt. Gersjes Gietijzeren Ramen BV. Al meer dan jaar toonaangevend op het gebied van gietijzeren ramen en voordeurroosters. Overkapping aan de schuur.


Stalramen zijn door hun toepassing in stallen, vaak slecht onderhouden.

In een stal is het milieu onvriendelijk voor bouwmaterialen en . Panoramio afbeelding van Buitengebied Oudemirdum. Stoere en industriele gietijzeren ramen voor een robuuste landelijke sfeer. In brocante geleefde staat.


Nog ernstiger zijn mijn boerderij-raampjes , enkelglas in ijzeren kozijntjes. Ik heb gehoord van een isolatie folie. Soms landelijk-nostalgisch. Vaak worden oude huizen gerestaureerd. De overburen van de makelaar wonen in .

In het halve maanlicht tekende zich de villa af, fermetteachtig met boerderijraampjes en houten luiken, op de zijkant een fantasieloos torentje, het soort moderne . De voormalige potstal is verbouwd tot een gezellig en comfortabel appartement dat door onder meer de karakteristieke boerderijraampjes en balken in het . In de loods met gezellige boerderijraampjes bevindt zich . Let op: monumentaal glas is duurder dan gewoon dubbel glas, maar je kunt het wel plaatsen in de bestaande kozijnen van een monumentaal pand. Wanneer u de woning binnenkomt bevindt u zich in de woonkamer. De vele antieke boerderijraampjes zorgen voor een prettige verlichting. Bekijk deze koopwoning op JAAP.


NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele . Ook de oude boerderijraampjes komen erin terug. Het ontwerp ligt momenteel ter . Dankzij de afwerking, zoals o. Achter de woning bevindt zich de bedrijfshal met openslaande deuren voor auto's e. De toren werd in de 12e eeuw gebouwd . De spanten en rondhout konden behouden blijven. De dakramen en typische boerderijraampjes zijn vernieuw maar precies volgens de oorspronkelijke vorm.


Nabij de jachthaven van Strijensas gelegen sfeervol vrijstaand woonhuis met carport, moestuin, houtkachel en parkeerplaats op eigen terrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts