donderdag 5 mei 2016

Meloenpeer recepten

MELOENPEER (Solanum muricatum). De meloenpeer behoort net zoals de tomaat tot de nachtschadefamilie. In een vorig artikel hadden we het over prei, daarbij geven we nu enkele prei recepten om zelf thuis zelf een lekkere maatltijd te maken met prei. De vrucht wordt in het buitenland ook wel meloenpeer genoemd. Vanwege de zoete en frisse smaak wordt de vrucht ook wel meloenpeer genoemd.


Een andere naam voor de meloenpeer is Pepino of appelmeloen.

Van oorsprong is de bes afkomstig uit de hooglanden van Peru, Ecuador en . Ook als sier- of bladplant binnen . Afkomstig uit de Andes en sinds eind negentiende eeuw in Europa aangeplant. Het is, in tegenstelling tot de meeste meloenen, een vaste plant . Soms noemt men de meloenpeer ook . Schil en ontpit het fruit, mix het fijn. Maak ondertussen een suikerstroopje met verse muntblaadjes van het water en de bloemsuiker.


Giet daarna alles bij elkaar. De twee recepten , te lezen in dit artikel, met deze vrucht zijn gemakkelijk, snel klaar, ontzettend lekker en het proberen waard !

Hoe maak je een smoothie - Gezonde smoothie, lekkere smoothies op PinGetest. Eerst een dikke proficiat met zoveel lekkere recepten , het wordt moeilijk kiezen. Op deze pagina vind je recepten van verschillende groente en fruit uit eigen tuin. Appel, meloen, peer peer banaan ananas je kunt eigenlijk alles wel door. We kregen ook dit zeer lekkere blauwe bessen recept binnen van Trees.


Of een sorbet van meloenpeer. Pepino of meloenpeer - Solanum muricatum Aiton - pepino telen in de tuin - gezond fruit. Foto recept : Superfood smoothie. Awel, ik ga u mijn recept voor pompoenconfituur snel verklappen. Recept van: Greubel Rosie.


Compote van meloen, peer en kruizemunt. Tenzij anders aangegeven zijn de recepten voor personen. Bonusaanbiedingen, recepten , openingstijden en online boodschappen doen.


Het recept fruitige rijstsalade bevindt zich in de rubrieken. Gezonde smoothie recept met meloen, peer en banaan. Klik snel door naar PinGetest. Bijvoorbeeld: een heerlijke combinatie van appel, scampi en Gandaham.


Meloen-peer -banaan smoothie maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts