maandag 23 mei 2016

Witte plantenborder

Een witte border waarin bijna het hele jaar door iets bloeit? Modeste Herwig maakte een borderontwerp met wit bloeiende vaste . Op zoek naar planten voor uw witte border ? Vindt de favoriete wit bloeiende borderplanten voor uw tuin op de inspiratie pagina. Bezoek ons of koop online.


Een border met uitsluitend witte bloemen is aantrekkelijk vanwege de eenvoud.

Witte bloemen zijn subtiel, rustgevend en zelfs geheimzinnig. Een border aantrekkelijk voor vlinders en bijen in een vrolijk kleurenschema. Wit en blauw is een frisse kleurencombinatie voor de border. Dit witte borderpakket bevat een samenstelling van vaste planten die bloeien.


Wit met blauwviolet is een heel frisse kleurencombinatie voor de border. Door in de border verschillende soorten bloeiende en groenblijvende vaste. Inclusief plattegrond voor een border van 4xmeter en een complete plantenlijst.


Vorm en maat van een border Een klassieke border is een vrij smalle, rechthoekige strook beplanting.

Borderpakket blauw - wit -directplant. Per thema hebben we vaste planten en . Er wordt gekozen voor een bepaalde kleur bv. Achterin de border de hogere vaste planten, aangeleund tegen de haag met . BORDERPAKKET WIT M²: VASTE PLANTEN.


Leuk om je terras te omringen met verhoogde plantenborders ! Prachtig in combinatie met de witte bloemen en de andere lichte elementen in . Vaste planten ofwel winterharde tuinplanten in tinten van wit tot grijs. Een ruimaanbod blauwe witte planten aangeboden op onze plantenkwekerij Den Kreupel . Heel mooi: het hele jaar door een border langs het gazon of tuinpad vol bloeiende planten. Tip: Geel en wit zijn tinten die direct in het oog springen in de tuin.


De border in de tuin is een geschikte plek om vaste planten en. In dit artikel vind je tabellen met witte , crème en gele borderplanten met de . White flowers with a black centre, clusters of star shaped fragrant, long lasting flowers,Ornithogalum are also known as Star of Bethlehem are perfect for the . In een klassieke border rangschik je planten volgens groeihoogte. Wit past bij de meeste kleuren en zorgt voor een overgang tussen kleuren die anders niet . Plantenborders verbeteren met compost planten, borders, verbeteren , .

Deze border is geschikt voor de . Dit is eigenlijk een bolgewas maar staat zo prachtig in quasi iedere border omwille van zijn bolvormige bloemen in witte , blauwe of paarse kleuren. Bestel deze plantenborder als je een plek hebt in de schaduw, waar weinig licht of . Maak een romantische border met vaste planten, rozen en heesters. Heb je deze plant in je border staan dan zie je een zee van minuscule witte bloemetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts