woensdag 25 mei 2016

Zwembad joure entree

Bekijk ook de tarieven voor een 10-badenkaart, welness en arrangementen. In de vakantie kunnen deze afwijken. Maar goed de entree van euro is hoog en dat betekend een middagje zwemmen met zijn vieren en een frietje gauw 50.


Op zich een leuk zwembad wat iets heeft van een centerparcs zwembad. De sportieve zwemmer kan baantjes trekken in het 25-meterbad en de recreatiezwemmer deint mee op .

The biggest rideschannel from ! Er zijn zitjes met overzicht op het zwembad waar u bijvoorbeeld kunt. Swimfun is plezier voor het hele gezin! Er kwamen een nieuwe entree , twee nieuwe glijbanen en een . Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet en na het betalen van de entree liep ik vol. Tijdens een dagje zwemmen in dit zwembad met mijn man en onze twee.


Zwemmen wordt een ware belevenis in subtropisch zwembad de Blauwe Golf! Sportief een baantje trekken, spetteren in het golfslagbad of relaxen in één van .

Gewoon een mooi zwembad en plezier genoeg. Zwembad Vrijzwemmen Familiezwemmen. Op de locatie waar eerst het subtropisch zwembad De Stiennen Flier was gevestig staat nu een nieuwe sporthal, een nieuwe entree en is het . Entree tot het park en strandbad. Parkentree fietsers en voetgangers, € 00. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad.


Persoonsgebonden badenkaart. Nieuw: groepskorting voor jongeren – halve entreeprijs bij groepen van of meer! Studenten krijgen korting op de persoonlijke abonnementen op vertoon . Bij Speelbos Joure ontvang je €korting op een entree van €(dit geldt op één (1) kinderentree. Kinderen hebben alleen toegang onder . In Joure bevindt zich een recreatiebad dat heel geschikt is voor een dagje uit. Met recht, een zwemparadijs voor winter en zomer.


Gymnasion Joure , dé plek voor fitness, Milon Cirkel en zwemles. Gaan de temperaturen echt omhoog deze zomer? Plons dan in je eigen zwembad.

Van kleine gekleurde kinderbadjes tot een stevig inbouwzwembad : Praxis . Regel bij ABN AMRO uw bankzaken zoals u dat wilt. Verzending is volledig gratis voor alle EU-landen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts