woensdag 11 mei 2016

Speeltent tipi

Vele aanbiedingen bij bol. De speeltent kent veel verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere tipi en voel je een echte indiaan.


Of tover de tafel om in een fantasiewereld . Voor iedereen een voordeel.

Kinderen kunnen zich uren vermaken in deze toffe tipi tent. Tipi tent Bandits Indian grijs. We zetten er een aantal op een rij. Katoenen tipi tent met gronddoek.


Een speeltent , tipi of hangmat koop je bij Little Thingz. Bij ons vind je enkel topmerken als Nobodinoz, Done by Deer, Cacoon, Childwood of Vilac. Opvallend zijn de leuke, gekleurde stokken aan de uiteinden.


Bekijk ons volledig gamma speeltenten en vind er één die perfect past in jullie kinderkamer.

Dan kan een tipi speeltent niet ontbreken. Speelt jouw kleintje graag indiaantje? Met deze tipi speeltenten tover je elke kamer om tot een indianenkamp en . Deze tipi is de mooiste schuilplek van het hele indianendorp!


Met deze indianentent gemaakt van stevig katoen en blank houten stokken kun je heerlijk Indiaantje spelen. Of gewoon lekker spelen met vriendjes, binnen óf . Speel spannende indianenverhalen na in een tipi of gebruik je speeltent als plek om te spelen of om voor te lezen. Met een speeltent in de tuin geef je kinderen . Levertijd: direct leverbaar.


Magische speeltent in de vorm van een Tipi. Uren speelplezier voor zowel binnen als buiten. Kids zullen het geweldig vinden om hun eigen plekje te hebben en . Goed om rustig te genieten of om als kamp te . Afgelopen zondag werd ons kleine mannetje alweer een jaar.


Wat is de tijd voorbijgevlogen! Paradiso Toys tent plus ballen roze. Niet in combinatie met een ander product, dan geldt de normale.

De Deluxe tipi speeltent van KidKraft is de ideale schuilplaats om je fantasie de vrije loop te laten! De kleine tipi is gemaakt van canvas en bamboe, dus licht van. Staat in seconden en geeft eindeloos veel speelplezier!


Een tipi tent : een leuke toevoeging aan de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts