dinsdag 13 december 2016

Ars snoeischaar

Vele aanbiedingen bij bol. ARS staat al jaar en dag bekent als het meest exclusieve en hoogwaardige. Het assortiment van ARS bestaat uit snoeischaren , haagscharen, takkenscharen.


De vergrendeling is eenvoudig met één hand te openen. Alle merken, dus ook Felco en ARS , hebben een snoeischaar met rolhandgreep in het sortiment. Bij het dichtknijpen van de schaar rolt de onder- greep mee.

Selecteer hieronder de gewenste grootte. De VS-9R is een lichtgewicht, ergonomische snoeischaar van 23cm voor de grotere handmaat en heeft een roterende handgreep. De bladen zijn van carbon,.


Er bestaan twee soorten ARS snoeischaren , met twee snijdende kanten, en met een platte. Lichtgewicht ergonomische snoeischaar voor professioneel gebruik. Het mes is vervaardigd uit gehard verchroomd staal en is daardoor extra sterk en bestand . ARS biedt een compleet pakket snoeischaren voor alle soorten snoeiwerk voor de . ARS is de specialist in scharen en zagen voor professionals en hobbyisten.

In de fruittteelt, tuinbouw, tuin-en parkbeheer en bloemisten. Het mes van deze ARS snoeischaar ARSVS-9Z is gemaakt van gehard staal, daardoor is het extra sterk en bestand tegen roest. Bekijk nu ons (onderdelen) assortiment van ARS.


Deze schaar met rolhandvat . Snoeishaar met roterend handvat deze beweegt met de vingers mee bij elke snoeibeweging, waardoor de wrijving wordt ge limineerd. Dit zorgt ervoor dat de schaar niet roest en gemakkelijk dikke takken door knipt. Voor hoge takken kun je een extra lange snoeischaar gebruiken ( ARS telescopische snoeischaar of Metallo snoeielement), bijvoorbeeld om . De snoeischaar heeft een . De ARS SNOEISCHAAR KOPIE FELCO is een snoeischaar gemaakt van staal.


Uitleg en beeldmateriaal voor het onderhouden van een felco snoeischaar. U kunt ook een lux en sterk middel gebruiken: ARS Blade Cleaner met . Professionele langarm snoeischaar met lichtgewicht, aluminium steel. Vervaardigd uit gehard verchroomd staal. Extra sterk en bestand tegen roest. Snoeischaar met kunststof lichtgewicht antislip handgreep.


Als je een passende snoeischaar gebruikt dan is snoeien een leuk en gemakkelijk klusje. Welkoop verkoopt eenvoudige snoeischaren voor de beginnende .

Ars snoeischaar v-serie middelarsvs-8zonze tuintechniek afdeling geeft advies, verkoopt, repareert en onderhoud tuin en parkmachines, . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts