dinsdag 20 december 2016

Slijpsteen voor hardmetaal

Bahco scherper hardmetaal slijpsteen voor snoeigereedschap. Professionele hardmetalen ´aanscherper´ voor het aanscherpen van diverse bladen en messen . FLEXOVIT keramische slijpstenen. Groen: (si-carbide) voor hardmetaal en non ferro.


Wit: (edelkorrund) koelslijpend.

Grijs:( alox) snelslijpen alg. Slijpsteen voor hardmetaal. Bij normale slijptoepassingen de slijpsteen regelmatig dressen. Ik noemde het hardmetaal , maar misschien heet het ook wel anders. C (groen) is voor het slijpen van hardmetaal.


Technische informatie, - Bij het bestellen van een slijpsteen moet goed gelet worden op het asgat en eventueel . Voor het slijpen van hardmetaal , . Geschikt voor het fijnslijpen van hardmetalen , en HM-gecoat gereedschap,.

Product filter Hide filter. Ga naar het productoverzicht. Website fabrikant: Klik hier . TYROLIT, hoge kwaliteit groene slijpsteen voor hardmetaal ( HM) en gereedschappen voorzien van HM delen.


Diameter 1mm, breedte. Keramisch gebonden slijpstenen op stift. Roze aluminum oxide beschikbaar in verschillende vormen. Voor ontbramen, matteren en finishen.


Alle accessoires voor de slijpmachine: diamantschijf, lamellenschijf, doorslijpschijf. Ook wetsteen en afbraamschijf. Bekijk alle slijpschijven bij GAMMA. Hardmetaal met de juiste samenstelling inzetten.


In gesinterde vorm is hardmetaal te bewerken met slijpstenen met diamant of door middel van eroderen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Bahco slijpstenen aanbied. De slijpstenen voor hardmetalen cirkelzagen zijn ontworpen voor flankslijpen, kopslijpen en . Hoge kwaliteit slijpstenen voor algemeen gebruik op een tafelslijpmachine in de werkplaats.


Voor de bewerking van gereedschapsstaal, glas, keramiek en hardmetaal.

Verkrijgbaar in lengten van tot 2mm en breedten van tot mm . Toros onversterkte doorslijpschijven. Neem, voor meer informatie over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts