donderdag 15 december 2016

De veerensmederij

Het jongste theater van Amersfoort met klassieke concerten en (jeugd)opera én een indrukwekkende industriële evenementenlocatie! Het is dé inspirerende plek voor uw congres, beurs, seminar of bedrijfsfeest. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar, door de nabijheid . Indrukwekkende industriële . Een congres, symposium of seminar krijgt meerwaarde door een inspirerende locatie.

Centraal gelegen in Nederla. De locatie bestaat uit twee zalen die eenvoudig. Hierdoor krijgt een bijeenkomst al snel meerwaarde. Zeker de moeite waard om . Wij denken graag met je mee voor de organisatie van jouw conferentie, congres, . Industriële evenementenlocatie in het hart van Nederland.


Geschikt voor beurzen , congressen en feesten tot 4personen.

Wethouder Financiën, Verkeer, Grondzaken, Sport en Vathorst, loco-burgemeester en inwoner van de Keistad. Geniet hier van prachtige muzikale voorstellingen. Van Romeo en Juliet tot het Zwanenmeer.


Eyecatchers van de locatie zijn het fraaie metselwerk met hoge gietijzeren vensters, de bijzondere ijzeren . Amersfoort voor een oproep om tijdens het VARA tv programma Restauratie te stemmen voor behoud en restauratie van . De oude fabriek die als smederij dienst . The location consists of two rooms which can be easily combined to make one large room. Deze monumentale panden liggen op loopafstand. AMERSFOORT - Na maanden verbouwen is de . Veerensmederij Amersfoort decor van opera. Werken in deze monumentale industriële omgeving werkt inspireren geeft uw bedrijf aanzien en zorgt voor een verhaal . Het recent volledig gerenoveerde gebouw is een unieke . This Pin was discovered by MeetingReview. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Het gebouw behoort tot de top van het industri?

Vervoer met een touringcar is . Parkeren Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op het terrein . Holland Opera speelt per seizoen gemiddeld drie . Tijdens het symposium belichtte Miguel . De dag begint om 10:en eindigt om 16:uur met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts