dinsdag 20 december 2016

Winterklaar maken geraniums

Een kas is ideaal voor het overwinteren van onze geraniums. Eerst moeten de planten wel winterklaar worden gemaakt. Geraniums maken van de Nederlandse zomer een groot feest! Welnee , de nieuwe generatie geraniums is hipper, mooier en sterker dan ooit.


Als je geraniums niet regelmatig snoeit, zullen ze lang en stengelig worden.

De makkelijkste manier om je geranium de winter te laten doorkomen, is om een nieuw takje van de plant af te knippen. Laat een citroengeranium overwiinteren op een lichte plaats bij een. Help je planten met extra winterhardheid de winter overleven.


Nog even en de winter staat weer voor de deur. Hoe zorg je ervoor dat je planten ook. Vaak helpt het om de planten terug te knippen, dan gaan ze weer nieuwe uitlopers maken. Geranium verzorging: snoeien, stekken en overwinteren.


Ik vind het zulke zielepoten op de foto.

Rond novenber is het de periode om je tuin winterklaar te maken. Eenjarige bloeiers zoals geranium , petunia, afrikaantje en lobelia zijn . Greenfingersonline laat stap voor stap zien hoe je geraniums op verschillende manieren kunt delen. Je kan veel geld besparen door je geraniums te gaan stekken. Alle vaste planten afknippen en de tuin . Is uw tuin al winterklaar ? Prima, maar zorg dan dat uw oude geraniums bij Hoeve Cronesteijn in Leiden terechtkomen. Wij maken gebruik van cookies op onze website.


Zowel geraniums als pelargoniums zijn nu volop verkrijgbaar. De tuin winterklaar maken is ieder jaar anders. Wat kunt u nu doen an waar moet u op letten? Wij vertellen u alles over het winterklaar maken van uw tuin.


I have an easy way to save your geraniums from year to year. Een tuin winterklaar maken betekent: het weghalen van overtollig plantenmateriaal, het beschermen van. Doe jezelf een cadeautje voor later en plant bij het winterklaar maken van de tuin of. Pelargonium) te laten overwinteren.


Wij geven alvast een idee over hoe je zelf een schuifaf kan maken, met een platform.

Ziektes voorkomen en bestrijden bij geraniums. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en . Het winterklaar maken betekent uiteenlopende zaken die in orde moeten worden. De eenjarige bloeiers in de kuipen en plantenborders zoals de geraniums , . De standaard geraniums noemen eigenlijk officieel pelargonium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts