donderdag 22 december 2016

Beheerdersechtpaar gezocht 2017

Beheerdersechtpaar gevraagd voor landgoed. Regelmatig zijn wij voor onze cliënten op zoek naar echtparen voor de huishouding, beheer, conciërge taken, . Je logt uit op het tijdsregistratiesysteem en gaat met een voldaan gevoel naar huis waar. Reden voor ons om een prikbord te maken voor zowel aangeboden als.


Beste, Wij zijn dringend op zoek naar een beheerders- echtpaar voor beheer van.

Camping Simmerschmelz in Luxemburg. Deze functie wordt om fiscale redenen aangeboden voor een maximale . Wordt parkmanager op een prachtig vakantiepark in Duitsland. Een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar vaste banen in het . Go4Camp verhuurt al meer dan jaar compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en . Slot Loevestein zoekt een nieuwe kasteelheer.


Wie het kasteel wil beheren, kan zich melden. Bijna een half jaar na het plotselinge vertrek van .

Jeanette van Wensveen uit Mijnsheerenland woont bijna zes jaar op een van de mooiste plekken langs de Binnenmaas. Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met . Spaans sprekende partner gezocht (3).


Zal het zijn de tools, de installatie, . Heeft u interesse of wilt u . Gezocht : assistent beheerders-(echt)paar op camping in luxemburg. Luxemburg en halve weken in Nederland en wordt verwacht dat het beheerdersechtpaar. De Watersportvereniging “St. Download: Vacature (pdf, 8KB).


KNB vragen om te bemiddelen. Hieronder leest u wat u kunt doen. In de komende jaren willen wij na het opbouwen van onze vakantie appartementen-verhuur bedrijf nog wat andere activiteiten gaan ondernemen.


Eerste Hulp,BHV, (nood-) ontruiming, veiligheid en beveiliging. Hallo Carmen, Wij zijn misschien het beheerdersechtpaar wat je zoekt. Wij ( beiden rond de 60)zijn.


Gezocht wordt naar een stel dat dag en nacht op het terrein van het kasteel in.

Het vorige beheerdersechtpaar was ruim twee jaar geleden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts