woensdag 14 december 2016

Henco koppeling lekt

Zijn er hier nog mensen die miserie gehad hebben met de koppelingen aan Henco buizen. Meerbepaald met de 26mm hoofdleidingen. Nieuwe henco aansluiting lekt , nog aandraaien ? Kan Henco en Alpex perskoppeling op Alpex of Henco. Alpex buis springt uit koppeling posts jun.


Lekken muurdozen met knelkoppeling posts jan.

Ik heb sinds twee weken een nieuwe cv installatie aangelegd. Leidingwerk is van Henco en ik heb perskoppelingen gebruikt. Lekkage aan koppelingen VPE-buizen (antivries) posts apr.


Welke koppelingen zijn dit - NL koppelingen , met een. Lek in Henco leiding van radiator posts jul. Hergebruik leidingen en knelkoppelingen posts aug.


Met de kunststof perskoppelingen van Henco weet je het meteen wanneer je last hebt van lekkage door het niet goed persen van de fitting. Indien de fitting niet geperst is zal deze gaan lekken bij bar druk op het systeem.

TH profiel ( tot en met Ø26) in combinatie met een Henco PVDF of messing perskoppeling. Verbindingslichaam uit PVDF. De huls is uitgerust met kijkvenstertjes om de correcte plaatsing van de buis te controleren. Pershuls uit roestvrij staal. In deze muur is lekkage ontstaan bij de knelkoppelingen.


Na enig hak- en breekwerk kon de installateur de oorzaak achterhalen. De kunststof Henco perskoppelingen worden gemaakt van spuitgiet PVDF. Zó maak je een knelfitting vast, zonder dat het gaat lekken ! Henco Vision, een gemakkelijk te installeren systeem.


Henco , Vision kent veel varianten waaronder. Lekken komen nooit voor wanneer er voldoende drukproeven uitgevoerd zijn . A) Knelkoppeling -overgang-setje x 2. Welke perskoppelingen kan je het beste gebruiken? T wordt denk ik Henco Alupex slang en koppelingen.


Hoe ontstaan lekken in de waterleiding? Bij welke leidingen e-Pipe toegepast worden? Niet of slecht geperste koppelingen worden voorkomen door een uniek lekdetectie systeem en zullen lekken onmiddellijk tijdens het openen . Persfittingen staan onder andere voor gemak, kwaliteit(1 lekdicht ) en snelheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts