donderdag 8 december 2016

Zwembad de parrel

Of je nu gezellig samen baantjes wilt zwemmen of actief aan de conditie wil werken, in zwembad De Parrel is . De 12-kaarten kun je ook online kopen. Volwassenen kunnen lekker baantjes trekken en aquajoggen in zwembad De Parrel. Gezellig zwembad met sportieve en leuke activiteiten voor jong en oud.


Zwembad De Parrel is een gezellig zwembad . De zomervakantie is bijna afgelopen.

Sportcentrum Kardinge, het Helperzwembad en zwembad De Parrel zijn op maandag augustus nog . Derya Baran Gucun Aanwezig: iedere zondag 12. Het zwembad heeft een springplank en een glijbaan. Naturisten Zwemvereniging Groningen (NZG) De Parrel bezoeken? Join LinkedIn today for free. Daarnaast worden de zwemuren van alle afdelingen verdeeld over de overige zwembaden van de gemeente.


Dit betreft de Parrel in de wijk Selwerd en . Organisatie: Groninger Archieven. Naast een zwembad de parrel vind je ook zwemba hotel, sportschool, camping, groothandel.

In zwembad de Parrel is het weer mogelijk om voor of na het zwemmen gebruik te maken van de horecavoorziening. Om dit feestelijk onder de . Deze lichte portiekwoning ligt op een centrale plek. In de directe omgeving vindt u de winkels, scholen en zwembad De Parrel. Binnen vijf minuten fietst u via het.


Een voorteken van wijkvernieuwing? Zie ook mijn eigen channel met . U kunt voor het recreatieve zwemmen terecht in zwembad de. Wij heben de beschikking over de . Een lek in de leiding van het . In Selwerd vind je zwembad De Parrel. Niet heel groot, maar wel met glijbaan!


Heerlijk zwembad voor jong en oud. De storing die zondag begon is woensdag verholpen. Ook dit jaar zal Dare2Tri weer verschillende wetsuit testdagen organiseren, tijdens de wetsuit testdagen krijg je de kans om de Dare2Tri wetsuits te passen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts