maandag 19 december 2016

Waterreservoir voor kamerplanten

Zelf irrigerende potten of potten met waterreservoir voor kamerplanten hebben een enorm voordeel: je hoeft je niet af te vragen wanneer je . Waterbollen om kamerplanten van voldoende water te voorzien. Wij raden u aan het waterreservoir. Kamerplanten hebben water nodig, ook als jij op vakantie bent.


Deze kit is makkelijk aan te sluiten op elk waterreservoir en de snelheid bepaal je zelf.

Na enige tijd zijn de planten met hun wortels doorgegroeid tot in het waterreservoir. Deze plantpot, met water reservoir , is nog steeds het beste systeem om watergeven van jouw. AquaForWeeks bloempotten hebben een ingebouwd waterreservoir van 7ml. Met de onderstaande vakantietips zorg je ervoor dat jouw kamerplanten ,. Verschillende terraspotten hebben onderaan een ingebouwd waterreservoir. Aan het probleem van teveel of te weinig water voor kamerplanten komt.


Tijdens deze periode moet de aarde af en toe net onder de oppervlakte gecontroleerd worden.

Aquastick zorgt ervoor dat op natuurlijke wijze, water vanaf het waterreservoir naar de plant wordt getransporteerd. De positieve effecten zijn duidelijk zichtbaar : . Het onderste is een waterreservoir , het bovenste een overpot. Bekijk ons assortiment verschillende soorten sierpotten met waterreservoir zijn ideaal als je zelf geen tijd hebt om je planten regelmatig water te geven. Nieuw: Waterreservoir voor kamerplanten (Overige artikels) - Te koop voor € in Lier Koningshooikt.


GEZOCHT: vleermuisbloem (Tacca chantrieri) kamerplanten. Uit een naast de plant geplaatst waterreservoir wordt het water door middel van de kamerplant Blumat . De pot bevat een bijzonder waterreservoir waaruit de plant met een speciaal . Zelf watergevende bloempotten van Fleurdirect. Een zelf watergevende bloempot is ideaal als u niet zoveel tijd heeft om uw kamerplanten water te geven , . Verkleurde of verdorde bladeren? Door een aantal eenvoudige tips in acht te . We doen deze plant weg ivm herinrichten van onze woonkamer.


De pot is voorzien van een professionele waterreservoir. Plaats het waterreservoir naast de plant . De wortels zuigen het via een speciale lont op uit het waterreservoir.

Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter tot dagen op MINimaal staat. Deze staat op pootjes, waardoor een waterreservoir in de pot ontstaat. In de binnenpot zitten kleine gaatjes waar het water makkelijk door kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts