donderdag 8 december 2016

Zwembad de hokseberg 't harde openingstijden

Bij temperaturen lager dan 15° Celcius kan het zwembad gesloten zijn. Zwembad De Hokseberg biedt twee mooie glijbanen, een familieglijbaan van méér dan tien meter lengte en een. Het zwembad is goed bereikbaar en nabij Wezep, Nunspeet en Elburg. Bekijk alle openingstijden. Wilt u onbeperkt zwemmen en gebruik maken van het zwembad , koop dan een abonnement.


Barcodekaarten Bij de Hokseberg werken wij met speciale barcodekaarten als abonnement. Openingstijden Tarieven Abonnementen Faciliteiten. Zwembad de Hokseberg is het leukste openluchtzwembad van de Noord Veluwe. Foto zwembad de Hokseberg , t Harde In de loop van de jaren is er van alles en nog wat verander zowel in als om het bad. Zo heeft het bad twee glijbanen.


Zwemplezier voor jong en oud! Kijk voor meer informatie en openingstijden op: http://t. HARDE ] Burgemeester Frans de Lange en Chris Bossenbroek (5). Het Land van ANWB In cache Voor alle soorten zwemliefhebbers: duiken, baantjes trekken, springen, glijden, spetteren en dobberen, het kan allemaal. Twee spannende glijbanen, diverse.


Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts