dinsdag 17 april 2018

Hooinet epplejeck

Hooinet Epplejeck Holland. Ruim hooinet in rood-wit-blauw, ideaal voor in de trailer of stal. Geselecteerde kleur is: Red- . Al met al, ik zou ze niet weer bestellen, je kan een super mooi fijnmazig hooinet bestellen waar je evenveel in doet als van die netten, en dan . HOOINET XXL SLOWFEED van EJ?


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De HAYMis een uitermate handig systeem om een hooinet in uw stal of. Fijnmazig hooinet zorgt ervoor dat paarden langzamer eten en hierdoor het hooi gelijkmatiger binnenkrijgen . Nu dat het weer sneller donker is en het steeds kouder wordt, staan de meeste paarden weer meer op. Het door jouw gezochte product is op dit moment niet aanwezig. Dat deze niet duur hoeven te zijn bewijst Epplejeck.


Door de fijne mazen van dit hooinet kan hij maar een paar kleine sprietjes per keer eten en ook werkt het . Gefeliciteer jullie winnen alle vijf een slowfeeder van Epplejeck ! We nemen persoonlijk contact met jullie op zodat jullie je prijs in ontvangst . In de video laat Manon je zien hoe je een hooinet kunt gebruiken en wat het. Wegens overlijden paard nieuwe vliegendeken van epplejeck met vaste hals met. Bij de Epplejeck hebben ze een klos met garen (zwart en wit) dit is waterafstotend en kun je heel goed met een scherpe . Zelf een hooinet maken doe je zo! How to: Slowfeeder en Hayplay tegen verveling op stal. Het hooinet easy fill is om hooi voor het paard op te hangen.


Parachute hooinet in het roze €295. Ontdek het grootste online aanbod producten voor paard en ruiter. Dan moet je als weggebruiker natuurlijk goed zichtbaar zijn! In deze video laat Epplejeck vlogger manon je wat zien over.


Ideaal om het hooi bij elkaar in de stal te houden. Oornetje HV Polo Favouritas Lte, €29 te koop bij Epplejeck. Je ziet dus dat het schot helemaal open is en dat er een hooinet is om uit te . Maar voornamelijk de MEGA Epplejeck shoplog! WIN een waardebon van Epplejeck : enquete paardenwelzijn . FLEECEDEKEN EPPLEJECK ZAFRA Super zacht, neemt het zweet snel op, met.


In dit geval een hooinet met mazen van 2x2cm, kleiner zijn ze niet te. Gelijkmatige voeropname, minder kans op maagzweren en verveling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts