woensdag 11 april 2018

Pergola kleine tuin

Deze achtertuin heeft slim gebruik gemaakt van de ruimte, door de borders aan de zijkanten te doen. De pergola in het midden zorgt voor diepte. Kleine stadstuin Amsterdam.


Tover je kleine stadstuin om tot een paradijs. Hoe maak je van je stadstuin toch een fijne plek om van het . Een tuinontwerp met een moderne overkapping met daarin een hottub.

Sfeervol tuinontwerp met pergola en kunstgras Door de zichtlijn van het hardhouten lamelpakket in de lengte te onderbreken worden twee ruimtes gecreëerd. De stadstuin is vaak een kleine tuin , met veel inkijk en schaduw. Heb je een kleine tuin en vind je de aanleg lastig?


Breng hoogte aan in de vorm van een mooie boom of een pergola. Aan de stevige pergola kan ook worden geschommeld. De basis van het tuinontwerp voor deze kleine tuin in Piershil is rustig en eenvoudig.


De hoge pergola maakt deze kleine tuin optisch groter. Onder een pergola kun je zitten, lekker eten, wandelen of genieten van het uitzicht.

Een pergola past eigenlijk overal. Je gaat immers de hoogte in met een pergola en je creëert zo meer ruimte en groen. Ook een haag en tuinhuis kunnen door een pergola aan elkaar gekoppeld worden. De grootse bomen voor een kleine tuin ! Is de tuin een beetje aan de kleine kant?


Haal het meeste uit je kleine tuin met deze tips. Geniet u graag van uw tuin ? Dan is een overkapping van Tuinmaximaal een goede keuze. Marmeren tafels voor terrassen, tuin , en pergola ,s zeer mooi. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin. Heerlijk plekje in de tuin ! Neemt niet veel ruimte in beslag.


Lekker warm met het houtkacheltje erbij. Slim bedacht in deze kindvriendelijke stadstuin: een pergola als klimrek. Tuin met speciale elementen.


Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de. Afhankelijk van de plaats in de tuin en de vorm, kan een pergola diverse functies. Zo maakt Lodewijk in de kleine patio een pergola van holle bamboepalen.

U wilt een pergola in de tuin ? U vindt bij Snoei een ruim aanbod aan pergolas. Pergolas zijn er in allerlei stijlen rechte en robuuste pergolas, maar ook kleine. Romantische tuin met grote pergola en meerdere terrassen.


Of als lijn in de tuin om het zicht naar de buren te camoufleren. In het Vonderkwartier in Eindhoven hebben wij een kleine stadstuin ontworpen en. Deze tuin ligt op het zuidoosten en is daardoor erg zonnig.


Om gesleep met parasols te voorkomen, is gekozen voor vaste schaduwdoeken aan een houten . Met piketjes kunt u uw pergola of hoekpergola uitzetten in uw tuin. Eventueel kunt u een kleine inkeping in het hout maken. Ook als los element is een pergola heel ge-. Als u een te kleine tuin hebt voor een boom is een pergola een goeie vervanger om.


Onze hout producten verkrijgen we bij Tuinvisie en Hoogendoorn hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts