maandag 30 april 2018

Snoer met fitting en stekker

Met de hippe strijkijzersnoeren wordt je lamp een echte blikvanger in je interieur. In de fittingen passen lichtbronnen met een grote fitting (E27). Zo heb je je lamp snel gemaakt of gerepareerd. Fittingen koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.

Op zoek naar mooi gekruld of gedraaid snoer ? Snoerboer heeft een enorm aanbod! Gratis bezorgd vanaf €200. Voor uur bestel morgen in huis! Ze zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, transparant, . Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer , dus vind je naast ons.


Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad!

Wit snoer met stekker , schakelaar en kleine fitting. Naast de losse onderdelen leveren we ook strijkijzersnoeren sets compleet met stekker en fitting en doen we dit zelfs op maat voor grotere orders. Dit witte snoer is uitgevoerd met een schakelaar voor uw lamp zodat u deze handig kunt aan- en uitschakelen. GAMMA eurosnoer met stekker wit meter. Een snoer met aangegoten stekker heeft twee voordelen: -U heeft een compacte goed gemonteerde stekker -U heeft minder installatie tijd nodig.


Stekkers , snoerschakelaars en lampsnoer - Online Verkoop - voor 15. Een halogeenlamp, met rood snoer en zwart porseleinen fitting. Beste, Ik wil graag hanglampen maken (met stekker ) en met snoer van 3m . Halogeen lamphouder GUsnoer mtr. Ik ben op zoek naar een los snoer voor een lamp (gwn bulb zeg maar), bestaande uit stekker , snoer en fitting. Schuif de trekontlaster en de kop van je fitting over je strijkijzersnoer , zoals hierboven afgebeeld.


Aan het andere uiteinde van je snoer bevestig je de stekker. Ben je op zoek naar een stekker , snoerschakelaar , trekontlaster of binnenfitting ? Deze niet-geaarde eurostekker in de kleur transparant is ges. Retro lamphouder met snoer en plafondkap zwart.

Het strijkijzersnoer is al verbonden met een eurostekker en een schakelaar. Je hoeft alleen de fitting zelf te monteren en dit scheelt erg veel tijd. GUfitting met 1Mtr of 2Mtr snoer en stekker. GUlamphouder met snoer en stekker. Transparant 2-aderig snoer met een lengte van Meter of Meter met . Boulder Hanglamp zwarte fitting antraciet snoer Boulder.


CE gecertificeerde bakeliet Efitting met een handige druk schakelaar en platte Europese stekker. Algemeen u wil graag een strak led paneel aan uw plafond installeren, maar heeft geen systeemplafond of wilt het led . Als de lamp oorspronkelijk bedoeld is voor 230V dan kun je gewoon bij de bouwmarkt een stukje snoer en een stekker kopen en die aan de fitting monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts