maandag 16 april 2018

Scooterhoes met windscherm

Universele scooterhoes een ruime scooterhoes voor een zeer . Vind scooterhoes met windscherm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De beste beschermhoes leverbaar voor scooters.


De maat L past over een Vespa Sprint met windscherm.

Maar ik raad aan om een XL te nemen. DC Import levert de nieuwe Oxford Aquatex-High scooterhoes. Scooterhoes universeel met windscherm ruimte.


Deze scooterhoes is specifiek voor tweewielers met een hoog windscherm. De CUP scooterhoes is beschikbaar in twee varianten: met windscherm en zonder windscherm. Beide varianten zijn beschikbaar in maat M en L. Ruim assortiment accessoires direct uit voorraad leverbaar. Tucano urbano scooterhoes deze hoes beschermt uw scooter zowel in de zomer als de winter zwarte kwaliteit met of zonder windscherm topkoffer, goedkope .

Heeft uw scooter een hoog windscherm of juist niet? De scooterhoes is geschikt voor scooters met accessoires incl. Deze hoezen zijn dik en van goede kwaliteit met zachte binnenvoering . Schrijf de eerste review van dit product.


Actuele status: In voorraad. Zo hebben we scooterhoezen die de hele scooter beschermen, maar ook scooterhoezen zonder windscherm en topkoffer. Past je scooter niet in je schuur, dan kan je hem toch beschermen met deze scooterhoes. Bestel je Mokix scooterhoes voor windscherm voordelig op K-parts.


De Cup scooterhoes is in twee varianten beschikbaar: met windscherm en zonder windscherm. Deze hoes beschermt de scooter tegen vocht, sneeuw en zon. Slechts resterend op voorraad.


Past je mooie agm scooter niet in je schuur, dan kan je hem toch beschermen met deze scooterhoes. Geschikt voor een scooter met of zonder windscherm ! M2Trading biedt een breed assortiment zadelhoezen voor uw scooter aan. M2trading heeft vele scooterhoezen voor uw scooter met windscherm. Let goed op de maten en kies een L of M.

Ventilatie tegen condensvorming. Maximale bescherming tegen regen, stof, UV en vorst. Slotringen ter voorkoming van diefstal. Sterke dubbelgestikte waterbestendige motorhoes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts