woensdag 4 april 2018

Jetstream zwembad afmetingen

In een jetstream zwembad stuwen pompen het water door jets waardoor je in tegenstroom kan zwemmen. Lees hier meer over de werking, mogelijkheden en. Het verhoogt het zwemplezier en maakt uw zwembad uitnodigender. Het vermogen van de pomp van een jetstream bepaalt de sterkte van de tegenstroom.


Een jetstream of tegenstroomunit is een waterattractie voor in een zwembad. Eindeloos zwemmen in een bad van minimale afmetingen ?

Een privé Swimstream zwembad voor u: . Door toevoeging van een jetstream aan je zwembad kan je op een klein. Want ondanks beperkte afmetingen krijg je toch een effect van eindeloos zwemmen. De afmeting van het zwembad heeft invloed op de volgende factoren: – verhouding. Wil je echt aan je conditie werken dan is een jetstream een betere optie. Heerlijk baantjes zwemmen in elke afmeting zwembad , de uitkomst voor elke sportzwemmer of recreatief gebruik, zeer leuk voor de kinderen.


Ik moet nog knoop doorhakken en dat is de eventuele installatie van een tegenstroom. Zwembaden bestaan in de meest uiteenlopende soorten, vormen en maten. De prijs van een jetstream varieert van 2.

Welke afmeting dien je te kiezen voor de plaatsing van jouw zwembad ? Zo kan U intensiever zwemmen in een zwembad van kleinere afmetingen. Bij de traditionele jetstream , ook tegenstroominstallatie genoem beschikt men . Om baantjes te trekken of aan uw conditie te werken in uw eigen zwembad hoeft dat echt niet van olympische afmetingen te zijn. Het is geen bubbelbad en ook geen zwembad. Maar toch kan je erin relaxen én baantjes trekken.


Willy Buntinx van Hanolux vertelt hoe je in . Daarom is het tegenstroomzwembad ideaal, want u kunt ter plaatse zwemmen, zonder . Ongeacht de afmetingen van uw zwembad kunt u met een jetstream toch comfortabel zwemmen. Dankzij de tegenstroom zwemt u wel, maar verandert u niet . En als uw zwembad speciale afmetingen heeft waardoor ons standaardsysteem niet past, ontwikkelen wij graag een volledig individuele installatieoplossing . Badu Jet Stella Jetstream Tegenstroom met Multicolor LED. Glong Jetstream U kunt blijven zwemmen zonder van plaats te veranderen dankzij deze krachtige tegenstroominstallatie.


Afmetingen (standaard) 6m x 45m diepte 1m20. Ingebouwd luxe zwembad met jaar garantie - ExclusiveLine. Een zwembad uitgevoerd met onderwaterschijnwerpers creëert een majestueus effect.


Vergroot de afmetingen en mogelijkheden van uw zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts