dinsdag 24 april 2018

Metalen sokkels voor beelden

Een mooi beeld verdient een mooie sokkel. Mijn naam is Ton en ik maak sokkels op maat. Vind sokkel metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ga gelijk naar de diverse RVS en aluminium sokkels om via de site te bestellen.


Daar wij veel stenen beelden verkopen die behoorlijk zwaar kunnen zijn is dat te.

De voorraad van deze metalen zuilen wisselt wel sterk omdat we ze maken. Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom. Beeldenmarkt heeft een ruime keuze aan sokkels en zuilen. Meerpaal sokkels terug op voorraad!


Indien nodig kunnen we een gat in je beeld en sokkel boren . Engel op sokkel , zwaar vol gietijzeren beeld op metalen zuil. Arduin pompbak op arduinen kubus sokkels. Zéér mooie sokkels in blauwsteen gevlamd en geborsteld. Met verschillende maten buizen waarmee de sokkels .

Metalen sokkel pin van 20cm. Troostwijk verkoopt metalen sokkel voor Moderne kunst w. Online veiling van Kunst . Resultaten 0-(op artikelen). Dit metalen figuur is ook mooi te plaatsen op een sokkel.


Blog van sokkels en zuilen voor beelden en kunstwerk. Penta bestaat uit vijf zwarte of witte in elkaar passende metalen sokkels voor beelden en kunstwerken. Deze metalen sokkel is ideaal om een mooie plant op te presenteren.


Dankzij zijn sobere lijnen past de sokkel in vele interieurstijlen. De sokkel is beschikbaar. Sokkel hout 7x7cm met pin 30cm hoog. IN DE WINKEL STAAN NOG MEER SOKKELS EN ZUILEN.


Lichtobjecten op metalen sokkel. BETONNEN SOKKELS EN NATUURSTENEN SOKKELS. Gips, glas en metalen frame. Adelaar beeld massief gegoten steen oxide op metalen rust- sokkel , gewoon mooi! Bronzen Beelden Winkel biedt diverse sokkels en zuilen voor beelden aan.


Een stenen sokkel kopen van beton, Hardsteen of ander natuursteen.

Dit is een chronologische lijst van beelden in Súdwest-Fryslân. Koudum, beton, metaal op een sokkel van keistenen, D. Het beeld is exclusief sokkel. Bronzen) beelden worden niet per post verstuurd.


De beelden kunnen bezorgd worden of opgehaald in de winkel in Putten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts