donderdag 26 april 2018

Scooter iva venti

Hij heeft een echt Italiaans design met retro invloeden. Hij is stoer, uniek en is . Nieuwe iva retro venti, lux, roma, venice scooters voor 2ehands prijzen met jaar. Via de technische tekeningen van de IVA scooters vindt u gemakkelijk en snel al uw passende onderdelen en accessoires. Motorblok 10inch GY-compleet China retro scooter.


Accu LP 12Volt 40ah Telektrische scooter en scootmobiel.

Scooter -utrecht is en blijft goedkoop. Ook te leasen via mijnbetaalplan voor . Iva scooters koop je bij pts-veghel scooter service iva venice iva roma iva lux. Iva Venti een ideale stadsscooter bij uitstek. Schrijf de eerste review van dit product.


Availability: In voorraad. Levertijd: tot werkdagen. Met het nieuwe GYIVA motorblok garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een smalle steeg of doorgang is met de Venti geen .

Met veel chroom accenten, ronde vormen en een smaller stuur is de IVA . Chroomaccenten en de ronde vormen geven een ultieme retro gevoel bij deze . Hierbij bied ik mijn retro scooter aan ! Specificaties: - Merk : Iva - Type : Venti 5. De scooter is altijd onderhouden en hij staat altijd binnen. Ik verkoop mijn scooter wegens aankoop auto. Het is een klasse A en heeft 9km. SANTINI SAN REMO DOLCE VITA PRONTO SAN REMO BTC CLASSIC.


Kom langs onze winkel in Nijmegen voor meer aanbod en IVA scooters. IVA Venti nu te koop bij Cosma Tweewielers! Op deze pagina zie je een overzicht van de populairste modellen van IVA.


Voor een proefrit of het aanpassen van de scooter naar jouw eigen wensen, ben je altijd welkom in onze winkel. IVA UIT WOERDEN van retro scooters geef geen garantie alles is slijtage ! De Venti is een zeer sportief en super wendbare scooter , ideaal voor de dames en een ideale stadsscooter. Liter scooter olie voor 4-takt scooters. De Motul Expert 10wolie is half synthetisch en heet een zeer goede prijs -kwaliteit verhouding. Wij leveren de IVA venti onder andere in het nano grijs.


Gaat kilometer hard en heeft dus een helm nodig.

Deze scooter wordt thuis geleverd inclusief:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts