woensdag 19 augustus 2015

Ananas kweken thuis

Om je huis of tuin op te fleuren hoef je helemaal geen dure planten of boompjes te kopen. Het is veel leuker en goedkoper om je eigen planten op te kweken. Na ongeveer weken zijn de wortels gegroeid en kan je de ananas overzetten in een pot met aarde. Bewaar de plant in een warme omgeving . Een ananasplant zelf kweken is goed mogelijk en ook leuk om te doen!


Daar komt bij dat het voor de.

Van ananasplant naar ananas. Heb je altijd je eigen ananasplant in huis willen hebben ? Lees verder in dit artikel en ontdek hoe je zelf een ananas kan kweken bij jou thuis. Om een ananasplant te kweken heb je alleen maar een verse ananas nodig.


Neem er eentje mee wanneer je de volgende keer in de . Ananas is een tropische plant en groeit eigenlijk niet in Nederland. Toch is het ook in Nederland mogelijk om je eigen ananasplant te planten. Hoe kun je thuis een ananas kweken ? Vanuit een ananas kun je weer een mooie vrucht laten groeien, maar je moet wel geduld .

Je eigen ananas plant kweken is heel wat makkelijker dan je zou denken. Dit maakt het leven wel een stuk zoeter. Zelf een ananasplantje kweken.


Ananasplanten , ze zijn tegenwoordig overal op de social media en blogs. Deze plant is hipper dan hip. Wist je dat je deze zelf thuis kan . Als u thuis een klein broeikasje heeft kunt u dit natuurlijk ook gebruiken.


Basilicum is een van de gemakkelijkste kruiden om zelf te kweken en. Een nieuwe ananas kweken duurt iets langer, maar het is daarom des . Foto van de site: foodinformer. Wie zegt dat je een geur en smaak van de tropen in de woonkamer niet hebben?


Met dank aan de leiding, die wij speciaal . Een tijdje terug heb ik de kroon van een ananas in het water gezet. Onlangs aten we hier thuis een ananas ,en die zat vol met zwarte zaadjes. Hij had de kroon van een ananas in de grond gestopt.


Ontbrekend: thuis Ananas uit glas - recycling ten top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts