maandag 10 augustus 2015

Insteekdop rond

Ronde insteekkdoppen, ook lamellenstoppen genoem zijn leverbaar voor buisdiameters van Ø10mm tot en met Ø197mm en in diverse wanddiktebereiken . Bij ons kunt u dan ook terecht voor insteekdoppen en omsteekdoppen. Wij hebben insteekdoppen voor ronde buizen van 16mm tot 75mm. Toon productenkeyboard_arrow_right. Insteekdop rond zwart met vilt.


Kunststof ronde insteekdoppen. Snelle levering en per stuk te bestellen! De vermelde prijs is per stuks. Vul het gewenste aantal in.


Selecteer de gewenste insteekdop ( Rond ). INDOP ROND PE - VLAKCYLINDRISCHE KOP MET LAMELLEN. Set van insteekdoppen rond zwart kunststof Voor buis met mm diameter buitenmaat. Onderkant dop diameter mm. Bestel voor €per stuk en bespaar. Productinformatie De inslagdop, omdop of insteekdop is verkrijgbaar in vierkant, rechthoek en rond.


Ze zijn voorzien van horizontale lamellen rondom voor . Diverse, Afdichtstoppen, insteekdop rond Topkwaliteit, Grootste assortiment, direct uit de fabriek. Zwarte plastic insteekdop. Inhoud per doos: 1Stuks.


U kunt hier een account aanvragen. Wees de eerste om dit product te waarderen. Vandaag voor 17: bestel morgen in huis! INSTEEKDOP VIERKANT 60XZWART. MEUBELPOOT 200MM VOLPATO . Deze doppen zijn zeer geschikt ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts