woensdag 26 augustus 2015

Papiervisjes vallen

Pakket met plintvallen, voor alle soorten visjes, zijn speciaal ontwikkeld om de overlast van de visjes zonder gif te verminderen. Zelf papiervisjes bestrijden is heel eenvoudig met de ongedierte producten vande dierplagenshop. Val is gemakkelijk te verdelen in kleinere vallen. Zilver- en papiervisjes : hoe kom je ervan af en hoe houd je ze buiten de deur?


Radar vraagt kijkers om tips en legt deze huismiddeltjes voor . Ecosect staat voor het zelf bestrijden van ongedierte op een milieuvriendelijke wijze.

In onze ongediertewinkel vindt volop gifvrije ongedierte bestrijdings . Aangezien ik er echt van walgde en een plaag van papiervisjes. Effectief en zonder gif zilvervisjes en papiervisjes vangen. Zeer effectief en bewezen doeltreffend. Geen zin in papiervisjes tussen je boeken? S-Trap zilvervisjes en papiervisjes valletjes.


Dan kan je ze ook proberen te lokken naar een plaats die je zelf in de hand hebt. Je kan hiervoor speciale vallen.

Het papiervisje wordt vaak aangezien voor een zilvervisje. Zilvervisjes en papiervisjes lijken veel op elkaar. Helaas, want het papiervisje veroorzaakt meer . Op zichzelf zijn ze niet schadelijk voor de mens, maar papiervisjes leven o. Op plaatsen waar geen vallen staan, worden jongen geboren en deze trekken . De zilvervisjes lokdozen en ook zilvervis vallen , worden gebruikt om de zilvervisjes in een kamer of ruimte te vangen.


Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld. Plaats zelfgemaakte glazen vallen voor de zilvervisjes. Neem een jampot of een andere glazen pot. Omwikkel de pot met een stuk afplakband.


Ook het boekenvisje of papiervisje komt geregeld voor in Nederlan vaak op. Papiervisjes , zilvervisjes en ovenvisjes behoren allemaal tot de familie. Maar niet alleen boeken vallen ten prooi aan deze “boekenwurmen”. Let op: papiervisjes , verwant aan het zilvervisje, richten vaak wel veel schade aan,. Naast vallen kunt u zilvervisjes bestrijden met gif en geurblokjes.


De werkwijze van deze val is gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de visjes. De insecten begeven zich namelijk vaak bij de plinten in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts