vrijdag 7 augustus 2015

Vinca minor wit

Het blad is glanzend groen. Die minder vaak gekozen wordt, vormt een dichte mat van glanzende . Bekende groenblijvende bodembedekker voor halfschaduw tot schaduw. De soort komt van oorsprong uit het . Het is een winterharde bodembedekker .

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Er zijn twee soorten maagdenpalm, de kleine en de . Hoeveelheid: Toevoegen aan winkelmandje. De aanbieding omvat:- Set van planten- in pot (liter - P9)- Levertermijn: weekDe . Vinca minor ( maagdenpalm) is een prima en sterke wintergroene bodembedekker. De hoogte na jaar is cm. Deze plant is zeer winterhard.


De bloeiperiode is mei - juni.

Een goed soort om een donkere hoek in een tuin te laten oplichten. Door de wortelende stengels bekomt men een dicht tapijt. Maagdenpalm, wit bloeien groen, fijn blad. Stervormige bloem, klein stevig glanzend donkergroen bla lange wortelende ranken, wintergroene bodembedekker, niet veeleisen verdraagt . Standplaats: zon-half schaduw Bloeimaand: maart-april her bloeiend tot herfst Plantmaat: pWintergroen: ja Winterhard : ja stuk € 1. Beschrijving: Stevig groeiende wintergroene bodembedekker met blauwe bloempjes in het voorjaar. Ik zoek een tal plantjes vinca minor wit , graag voor een klein prijsje en maximum 20km rond Zwalm.


Met de Pachysandra behoort de maagdenpalm tot de meest gebruikte bodembedekkers. Ze is wintergroen en kan in zon en schaduw. Schaduwminnende, sterkgroeien wintergroene bodembedekker.


Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Wie een kleine tuin heeft en een keuze moet maken voor een bodembedekkende plant, kan beter voor maagdenpalm . Gebruikt als bodembedekker, groenblijvend.


Witte bloem, zeer bloeirijk. Diverse soorten groenblijvende bodembedekkers snel en .

Vinca Minor wit Vaste plant is een prachtige aanvulling op uw eigen flora en fauna. De vruchtjes staan uiteen, zijn . Bestel hier direct voor een scherpe prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts