vrijdag 7 augustus 2015

Gietijzeren stalramen te koop

Diverse gietijzeren stalramen en dakramen oud hollandse handvorm model let op unieke. Koop of Verkoop stalramen op Marktplaats. Te koop stalramen 30x40cm met hele raampjes zonder glas ze zijn alle in zeer goede staat euro per stuk. Tekoop oude gietijzeren stalraam met kiep gedeelte afmeting 54cm hoogte . Historisch materiaal met bewerkingen en sporen uit het verleden zijn .

Een stal raam naar historisch origineel “Rechthoekig” een leuk gietijzeren raam in een rechthoekige indeling. Het raam is uitermate geschikt . Regelmatige verschillende maten-modellen gietijzeren stalramen te koop. We leveren nieuwe stalramen maar hebben ook veelal een voorraad van wel 100 . Op onze website vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte gietijzeren stalramen.


Nieuw binnen ons assortiment zijn de authentieke dakramen. Stoere en industriele gietijzeren ramen voor een robuuste landelijke sfeer. In brocante geleefde staat.

This Pin was discovered by Sabrina Willemyns. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Al meer dan jaar toonaangevend op het gebied van gietijzeren ramen en voordeurroosters.


Vogelvoer standaards gemaakt van mooie tweedehands kopjes, kandelaars, schaaltjes, bordjes en vaasjes. Om neer te zetten, in een . Daarnaast nog afzonderlijk. Authentiek gietijzeren stalraam. Nederland kopen en restaureren van zowel gietijzeren als stalen stalramen. Industriele ijzeren ramen, te koop bij briekantiek.


Hekpalen gietijzer in div. Det var Sabrina Willemyns, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Geen biedingen via berichten!


Ook heel mooi te verwerken in hekwerk, balustrade of beveilingingsrooster. Cata is dé site voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Waren het vroeger voornamelijk de simpele gietijzeren stalramen , tegenwoordig zijn het moderne multifunctionele ramen waarvoor diverse accessoires te koop.


Het adres voor alle typen stalramen.

Bij deze bied ik een kunststof dakraam van Velux te koop aan. Vaak denkt men dat stalen ramen en deuren niet meer te repareren zijn. Verloren gegaan hang- en sluitwerk is soms niet meer te koop , . In het achterhuis bevinden zich gietijzeren stalramen.


De verdiepingsvloer bestaat uit een houten balklaag met planken. De plafonds zijn overwegend afgewerkt . Grote, tot meer dan twee meter hoog en kleine stalramen vanaf euro. Stalraam stalramen gietijzer 65x35cm - 65x35cm.


En veel meer gietijzerdecoratie. Oude gietijzeren stalramen - Te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts