maandag 17 augustus 2015

Broodjesvloer detail

Een broodjesvloer , ook wel combinatievloer genoem is een dragende vloer waarbij kleine elementen van beton of isolatiemateriaal fungeren als bekisting. De Combinatievloer is een combinatie van voorgespannen liggers en vulelementen van lichtbeton. De vloer wordt afgestort met een druklaag.


De combinatievloer is niet meer weg te denken op de bouw. Onze vernieuwde combinatievloer hebben we volledig aangepast aan de huidige . Ook beantwoorden de details aan de eisen die aan de temperatuurfactor, vochtdichtheid en luchtdichtheid worden gesteld.

Het detail van de ankerloze dubbele . Over de Combinatievloer komt een in het werk . Zoek je een broodjesvloer of een combinatievloer? Wij leveren VBI broodjesvloer en de VBI renovatievloer! Bekijk ons complete aanbod op de website van . Video over productie, toepassing en verwerking van o. Een Combinatievloer is een samengestelde vloer van liggers (beton of staal) en van Broodjes (EPS vulelementen), . Nouja, broodjesvloer heeft in dit project voordeel, je kan eventueel.

Enig detail wat bij vloeren op zand erbij komt is bovenkant betonvloer . Kopgevelopbouw, niet van toepassing. Vloertype, combinatievloer. Bouwmuurtype, niet van toepassing. Variant- detail , combinatievloer met opmetseling . De gelijkenis met de aloude balken- broodjesvloeren is ontegenzeggelijk.


Helaas leverde uw zoekopdracht geen resultaat op. Zet opties uit of reset het filter. Fabrikaat: VBI Verkoop Maatschappij B. Type: PS-isolatievloer 210. Afmetingen liggers (mm): - hoogte: 170. Vind PDFs, certificaten, CAD tekeningen en meer van onze producten.


OLBECON combinatievloeren met vulelementen van EPS of lichtbeton, voor begane grondvloer, kelderdek en verdiepingsvloer. In de tabel met betrekking tot de temperatuurfactor is van relevante details of detailcombinaties de temperatuurfactor gegeven. Lineaire warmtedoorgangscoëfficiënt (ψ- waarde).


Omdat de kanaalplaat – en rib cassette vloeren in de praktijk nogal eens zonder druklaag wordt uitgevoer heeft de balken – broodjes vloer de voorkeur boven . De onderste details van het eerste blad.

Voor specifieke details zie KOMO-attest-met- productcertificaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts