woensdag 26 augustus 2015

Podocarpus bonsai verzorging

Veel voorkomende soort voor Bonsai. Is ook makkelijk in de verzorging. Beste, Ik heb mijn podocarpus al paar weken op mijn kamer gezet voor de winter. Op mijn kamer is het fris en staat de bonsai bij een raam voor het licht.


Podocarpus Macrophyllus verdroogde bladeren feb.

Zeer interessant voor beginners heel veel info aug. Mooie duidelijke omschrijving van de podocarpus. Mooi grote podocarpus bonsai boom. De hoogte is ongeveer 75cm. De stam heeft een mooie gebogen opgaande lijn.


Het loof is mooi volgroeit. Valued for bonsai because of the pine-like appearance and very hard wood.

Krab met een vingernagel aan de bast van de Bonsai. Als de bast aan de binnen zijde groen is, dan leeft de Bonsai. De geleverde boom kan iets van de foto afwijken. Hoogte inclusief pot: 35cm. Afmeting en model zullen . Beter iets te veel dan compleet droog.


De pot nooit uit laten drogen. We sturen standaard uitgebreide verzorgingstips mee. Boompjes kunnen ook buiten overleven. Kweekhandleiding en verzorging. Categorie: kamerplant, altijdgroen, kuipplant, bonsai.


Bij temperaturen beneden de . Deze drie soorten behoren tot de gemakkelijkst te verzorgen soorten. De beste kwaliteit en optimale bescherming tegen zon, regen en vorst. Geschikt voor de Japanse tuin of het terras.

Bij FloraStore kunt U online de mooiste bonsais kopen. Bekijk nu ons assortiment! Buitenbonsai kunnen dus de hele winter door buiten worden gelaten, mits ze voldoende beschermd. Bonsai (盆栽) is Japans voor boom in pot.


Hoewel de verzorging van bonsai bomen lang niet zo moeilijk is. Bij elk pakket krijg je uitgebreide informatie meegeleverd over het verzorgen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts