donderdag 6 augustus 2015

Discoschaatsen eindhoven

Te gekke muziek, een uitstekende dj en een fantastische computergestuurde lichtshow. De elementen maken van elke vrijdagavond bij . Op vrijdagavonden vanaf 20. IJsbaan eindhoven heeft prima ijs en de schaatsbeleving is ruim voldoende aanwezig.


Ook leuk: kom op vrijdagavond lekker swingen bij discoschaatsen.

Eindhoven , The Netherlands. Wil je dat de gasten tijdens een kinderfeestje echt leren schaatsen? Dat Brabant de gekste is, bewijst het ijssportcentrum.


Je kunt er namelijk bounceballen op het ijs: schaatsen met een enorme plastic . Note: Na inschrijving en bevestiging vooraf betalen bij Elly van Bokhoven, Wilgenlaan in Beek en . Vrijdag februari is weer een evenement gepland voor het hele gezin. We gaan dan net als andere jaren naar de . IJsportcentrum weer van start met het traditionele discoschaatsen.

Vrijdag maart is het disco schaatsen zoals je het nog nooit gezien hebt! Daar kunnen kinderen ook elke vrijdagavond discoschaatsen , met leuke muziek,. Vrijdagavond is er discoschaatsen en ook komen er ijshockey- en schaatsclinics.


Normaal zien we hier shorttrackers, ijsdanseressen, het Nationale IJshockey team en discoschaatsen. Nu was voor een halve dag de helft . Deze kunstijsbaan is voor jong en oud. Laat je gaan tijdens het discoschaatsen , . Aankomende vrijdag is alweer bijna uitverkocht, dus daarom is besloten om . Ook zijn er nog andere activiteiten te doen. De opgavetermijn is inmiddels . Zo kan je gaan bounceballen of discoschaatsen op de binnenbaan of je kan proberen om een puck . Discoschaatsen februari.


De dj staat midden op het ijs - Twintig vrijdagavonden per jaar staat er midden op de ijshockeyvloer een dj. Om hem (vanavond haar) heen . STEVEN BERGWIJN maakte als jeugdspeler de beladen overstap van Ajax naar PSV. Wil je recreatief schaatsen of discoschaatsen , maar heb je zelf geen schaatsen?

Date of visit: 7-discoschaatsen vond ik het leukst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts