donderdag 20 augustus 2015

Konijnenhok kunststof lade

Groot konijnenhok met houten dak voor kleine dieren. Trixie Katten Transportbox Kunststof Capri Open Top L61xB40xH38cm. Curver Kattentoilet Met Lade Antraciet.


Wil je een hok van hout of kunststof ? Zoek je een houten buitenhok of een kunststof konijnenhok voor buiten? De daken van de hokken zijn open te klappen en ook hebben ze allemaal een diepe uitschuifbare lade.

Boon konijnenhok plastic lade - 106x50x7. Konijnenhok Met Ren En Plastic Lade Bruin 136cm. Bestaande uit een huisje voor de nacht en een open gedeelte. Voorzien van zitstokken, Uitschuifbare kunststof lade , voor . Houten konijnenhok voorzien van uitschuifbare kunststof lade , trapje, nachthok en verschillende toegangsdeurtjes.


Dit dierenhok is ook te gebruiken voor kippen, caviaas enzovoort! Dakje moet vervangen worden. Eenvoudig schoon te maken konijnenhok door handige schuiflade.

Schuiflade als reden genoem dat het absoluut niet handig was en. Mijn vriendin vond het tijd worden om het oude konijnenhok. RVS lekbak en daar je konijnenhok op aan te passen? Daarnaast is een lade niet plezierig voor het konijn.


Voor elk konijn een passend model,29€ verzendkostenvrij! Een konijnenhok stinkt in principe niet, tenzij hij al weken niet is. Met een kunststof hok en een buitenren heeft u voldoende woonruimte voor twee. U kunt het Eglu Go konijnenhok het hele jaar door gebruiken en uw dieren.


Dit luxe hok is voorzien van een kunststof schuiflade en is hierdoor gemakkelijk schoon te . Groot assortiment konijnenhokken altijd voorradig. Elk konijnenhok snel gelever voordelig, en van hoge kwaliteit! Het hok wordt geleverd al. Zeer brede selectie van konijnenhokken en van caviahokken voor maximaal comfort voor uw kleine dieren.


Zeer ruim konijnenhok met kunststof vuillade ,. Dit konijnenhok is uitgevoerd met draadwerk. Een groot aanbod aan konijnenhokken , voor alle rassen, profiteer van onze. Een heel ruim konijnenhok , met kunststof mestlade , roofing dakbedekking, . Onze konijnen wonen nog geen twee jaar in hun konijnenhok , destijds nieuw aangeschaft via internet.

Bovenin een open ruimte met nachthok, onderin een ren en kunststof lade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts