maandag 24 augustus 2015

Pampasgras

Lees hier wanneer en hoe u pampasgras snoeit. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Wie pampasgras wil hebben, moet wel over de ruimte beschikken om het goed te laten uitkomen.


Enkele belangrijke kenmerken van pampasgras zijn dat hij . De pluimen worden gevormd in de periode van juli tot oktober en blijven lang.

Voor het planten wel eerst te informeren waar je op moet . Het pampasgras is alom bekend om zijn grote witte bloempluimen. Cortaderia selloana is zijn Latijnse naam. Dit is een van de compactere soorten, en daardoor geschikt voor een kleinere tuin. De plant bloeit in september, maar de pluimen blijven . Hij gedijt in ons Nederlandse klimaat dan ook prima.


Pampasgras is één van indrukwekkendste en opvallendste siergrassen. Koop of Verkoop pampasgras op Marktplaats.

Deze heeft een winterjas nodig ter bescherming tegen de kou, stro of noppenfolie voldoet prima. Een jonge plant vormt aan het eind van de zomer één tot enkele pluimen die inclusief stam ongeveer 1cm . Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Deze cultivar blijft wat lager dan de . Plant uit de pot verwijderen.


Wortels loskrabben uit de kluit. Graaf met een steekschop een gat in de gespitte grond. Vanaf €nu te koop bij Bomenenzo. Hallo, ik heb bij de aldi stuks pampasgras gekocht.


Hoe moet ik die dingen planten. Mooie grassoort met sierlijke bloempluimen die tot wel 3m hoog kan worden. Sierlijk zijn de overhangende ruwe groene bladeren en vooral de grote zilverwitte losse . Snoei de afgestorven bladmassa niet. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Nauwelijks van echt te onderscheiden: pampasgras is een pot van waterhyacint.

Een mooie decoratie voor in huis. Tijdloos mooi en daarbij bijzonder . De bladeren zijn smal, afhangen ruw aanvoelend en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts