maandag 31 augustus 2015

Wijnvat te koop

Koop of Verkoop wijnvat op Marktplaats. Rode wijnvaten in Franse eik uit Bordeaux, te koop €of te huur €25. Eiken wijnvat te koop is decoratief gebruikt. Handgemaakt eiken vogelvoederhuis.


Gemaakt van eiken wijnvat.

KOOP UW WIJNVAT GEMAKKELIJK EN SNEL OP WIJNVAT. Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt v. Daarvoor kunt u perfect gebruik maken van het gratis hemelwater en vang het op in een regenton of wijnvat. Authentieke eikenhouten franse wijnvaten , 2liter. Mooi in uw eigen tuin, maar natuurlijk ook zeer geschikt om weg te geven. Bij Barrel Atelier kun je gebruikte wijnvaten kopen.


Eikenhouten wijnvat 2liter voorzien van stalen banden. Veel gebruikt als regenton of statafel.

Afkomstig uit Frankrijk, door ons geimporteert rechtstreeks . You do your core business, we the packaging. We zijn blij u te kunnen helpen . Te gebruiken als regenton, tafeltje, zitje, bloembak etc. Te Koop : Ruime vrijstaande villa op een mooie locatie in wijk De Gilden te Dronten. De traditioneel gebouwde woning staat op een kavel van 4m² en heeft . Wijnvat veilig te verbouwen tot hotelkamer. Het schijnt mee te vallen.


Bekijk bij Sinke Groep alle huizen die te koop en te huur staan op de Wijnvat in Dronten. Onze dikwandige eiken 2ltr transport wijnvaten zijn één tot zes jaar oud. Door onze grote inkoop en ruimte capaciteit zijn er altijd . Hoe maakt u het: Van wijnvat naar regenton. Vind de fabrikant Wijnvaten Te Koop van hoge kwaliteit Wijnvaten Te Koop , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Hardhouten Aftapkraan voor in uw Wijnvat , Afgemonteerd voor 1euro Inclusief BTW.


Voor het Aftappen van uw Regenwater. Behalve deze vaten te vullen met drank ( beetje erg groot) zijn ze uitstekend om de hobbyruimte op te.

Pino, je kunt ze bellen en vragen of er duigen of verzaagstukken los te koop zijn. Gebruikte en nieuwe regentonnen of wijnvaten van kastanjehout of. Set van pootjes om de ton op te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts