vrijdag 29 april 2016

Bouwaansluiting aanvragen

Een bouwaansluiting regelt u via mijnaansluiting. Na het renovatie- of bouwproject zetten we deze niet automatisch om in een vaste aansluiting. Wilt u een bouwaansluiting aanvragen of weten wat de kosten zijn?


U leest hier alles over bouwstroom en de tarieven. Wilt u weten hoe u een aansluiting kunt aanvragen en wat u daarvoor nodig hebt? Dit regelt u snel en makkelijk.

Hebt u voor het bouwen van een woning elektriciteit nodig? Dan kunt u een bouwaansluiting aanvragen. Ga jij net als ik zelf een huis (laten) bouwen? Dan heb je stroom nodig tijdens de bouw.


Ik vertel je alles over een bouwaansluiting. Snel een bouwaansluiting aanvragen ? Bij Nuon regelen we meteen een tijdelijke bouwaansluiting voor u. U krijgt hierna vrijblijvend tot de.

Vraagt u dan een bouwaansluiting aan. Vraag dan een bouwaansluiting aan. U kunt dan in een later stadium een aanvraag indienen voor het doortrekken van de bouwaansluiting naar de definitieve. Informatie over aansluiting aanvragen.


Maximaal werkweken voor oplevering van uw woning moet u hiervoor een nieuwe aanvraag indienen bij mijnaansluiting. Als u een nieuwe-, tijdelijke- of bouwaansluiting nodig heeft, dan moet deze aangevraagd worden. De laadpaal zelf vraagt u aan via een leverancier. Aan de aansluiting van de laadpaal op het elektriciteitsnet kunnen wij u soms helpen. Een tijdelijke bouwaansluiting (tot en met 3x2ampère) vraagt u aan via.


Wilt u in één keer een groot aantal aansluitingen aanvragen ? Ook zakelijke aanvragen voor het (tijdelijk) aan- of afsluiten van de wateraansluiting of het wijzigen van de huidige wateraansluiting verloopt via dit portaal. Wilt u uw water laten aansluiten, afsluiten of een bouwaansluiting aanvragen ? Hoe kunt u een aansluiting aanvragen ? U dient een aanvraag op de. Voorwaarden voor het verkrijgen van een bouwaansluiting is dat er. Wij ontzorgen u van de complete rompslomp omtrent het aanvragen van een bouwaansluiting.


Voor het aanvragen van een nieuwe aansluiting , tijdelijke bouwaansluiting , het wijzigen van bestaande aansluiting of voor een offerte, gaat u naar.

Hetzelfde geldt voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven die op korte termijn een bouwaansluiting willen realiseren. Het aanvragen van vergunningen kost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts