donderdag 21 april 2016

Photinia fraseri red robin leiboom

Vooral in het voorjaar als de leiboom met vuurrood blad uitloopt is het een . Photinia fraseri Red Robin (glansmispel). De leiphotinia of leiglansmispel is een bladhoudende en wintergroene leiboom die in tegenstelling tot andere . De leiglansmispel is een leiboom met kleinere groene bladeren met in het . Op zoek naar een photinia fraseri red robin groenblijvende leiboom. Leiphotinia is een bladhoudende, groenblijvende leiboom.

De laagste prijzen voor goede kwaliteit Leibomen ! Wintergroene haag, rood uitlopen heel dicht van gewas. De Leiboom glansmispel (leiphotinia) is een erg mooie en populaire groenblijvende leiboom. De Nederlandse naam voor de photinia fraseri red robin is de glansmispel. Dit is een plant die in de loop der tijd steeds van kleur verandert.


Glansmispel Red Robin Leiboom. Deze losgroeiende ronde struik kan uiteindelijk een hoogte . Acer palmatum leibomen krijgen een prachtige herfstverkleuring.

Verder is het een leiboom die makkelijk is in onderhoud. Ook groeit deze leiboom niet hard . Stagroenig grijs, tot bruingrijs. Blad: wintergroen, jong blad bruinroo later groen, . Bladhoudende en wintergroene plant. Geschikt als haagplant en als wintergroene leiboom.


De jonge scheuten van de . Hij is de laatste jaren erg populair. De bloeitijd is mei, juni en juli. Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Leibomen photinia red robin - glansmispel. Om de privacy weer terug te krijgen is in overleg met de buren.


De glansmispel is groen in de winter en . Een Red Robin is een struik en de plant die zorgt voor afscheiding of voor decoratie. Wij hebben sinds verleden jaar glansmispel leibomen in de tuin staan, . De boom is zeer vorstgevoelig. Hij komt echter niet zo veel voor als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts