vrijdag 29 april 2016

Zandbaknet bevestigen

Montagedoppen, elastiek en hulpmiddelen voor het bevestigen van zandbaknetten. Kunststof montagedop voor het eenvoudig opspannen van een zandbaknet of elastiek. Rondom is een mm dikke randlijn bevestig zo is het net nog strakker te bevestigen.


Stevige dop waar uw het eleastiek van het zandbaknet achter kunt laten haken,. Voor de bevestiging kunt u onze bevestigingsdoppen vastmaken aan de rand.

UV-gestabiliseerde geknoopte zandbaknetten met vierkante mazen en afgewerkt met een randlijn van ø6mm. Zandbaknetten tegen katttenpoep. Met een zandbaknet kunt u voorkomen dat katten of honden de zandbak bevuilen.


Al onze zandbaknetten zijn standaard voorzien van een randlijn en indien gewenst kan NMZ Sport u ook voorzien van koordhouders ter bevestiging van het net . Kunststof koordhouders voor bevestiging van het elastiek van het zandbaknet. Kindvriendelijke montagetoebehoren om zandbaknetten snel en eenvoudig op de zandbak te bevestigen en te verwijderen. Naast het gebruikelijke zandbak net is er ook zandbak afdekgaas, voorzien van .

Sta je de rest van je stage te kopiëren voor het team of word je verantwoordelijk voor het dagelijks bevestigen van het zandbaknet. Wij kunnen voor iedere zandbak een passend zandbaknet confectioneren. Een rechthoek, zeshoek of ronde vorm, bij ons vindt u altijd het juiste net. Iedere zandbak wordt door honden en katten gezien als ideale plek om hun behoefte in te doen. Met de Zanzinette is dit te voorkomen.


Dan raden wij onze op maat gemaakte zandbaknetten aan. Deze netten worden op een ambachtelijke manier vervaardigd en zijn UV gestabiliseerd. Het net heeft een versterkte randlijn.


Jungle Katten Stop is een sterk zandbaknet die met behulp van de meegeleverde knoppen makkelijk te bevestigen is. Dit voorkomt dat katten er allerlei dingen . Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel . Bij bestelling dient u rekening te houden met een extra lengte en breedte van circa tweederde van de hoogte van de bak i. Als totaalleverancier mag een compleet programma buitenspelmateriaal eigenlijk niet in het assortiment ontbreken. Vandaar dat Heutink in zeer nauwe . Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed!

Antwoord op Veelgestelde Vragen vind je . Deze Duozit is eenvoudig achter beide Berg skelters te bevestigen. Hiermee is het zandbaknet zonder haken aan de zijkant van de zandbak te bevestigen. Tegen bladeren en klein vuil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts