donderdag 14 april 2016

Drijvende led verlichting zwembad

Vier LED kleuren en drie verschillende functies. Mooie sfeer met TOP onderwaterlampen en zwembad verlichting. Creër je eigen sfeer met de Intex LED drijvende zwembadverlichting.


Met de Intex LED (mm) hydro-elektrische zwembadverlichting ga je nog meer van je . Diverse soorten drijvende zwembadverlichting die geschikt zijn voor ingebouwde en opgebouwde.

Plaats drijvende LED lampen op het water of plaats verlichting op de zwembadranden. Oplaadbare, draadloze LED - verlichting , die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Drijvende LED verlichting hebben wij ook in het assortiment.


Deze drijvende ronde solar vijver LED lamp geeft in de avond extra sfeer aan uw vijver, zwembad of ander water. Ook op te hangen als decoratie verlichting. De Solar-Float lamp werkt met geavanceerde LED -technologie.


Led verlichting voor de vijver, fontein of zwembad. Het is supergezellig om een drijvende led verlichting van kleur te zien .

Zwembadverlichting is de ideale sfeerbrenger in uw tuin, zeker tijdens mooie. Ook tijdens een zwoele zomeravond kunt u nu heerlijk genieten van uw Intex zwembad. De drijvende led verlichting van Intex geeft u extra sfeer! Vind de beste selectie drijvende led verlichting zwembad fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit drijvende led verlichting zwembad voor . Ook zijn deze zonne-energie LED lampen ook . De waterdichte lamp drijft in het water en zet je aan door aan de knop op . Met deze drijvende LED verlichting van Bestway creëer je gezelligheid en sfeer in jouw zwembad.


Deze drijvende LED -lamp kan worden ingesteld op drie standen om je zwembad optimaal te verlichten zodat zwemmen in de schemering ook prettig en. Zwembad verlichting eenvoudig te installeren, voorzien van LEDS , magnetische bevestiging. Bestway solar zwembad lamp drijf verlichting show met meerdere kleuren. Deze verlichting heeft verschillende standen. Geef nog meer sfeer aan uw zomeravonden met deze drijvende LED verlichting.


Ten eerste kunt u het zwembad. Een drijvende LED lamp van Intex geschikt voor bovengrondse zwembaden. Schijnt in verschillende kleurpatronen en geeft extra sfeer aan uw zwembad. Er bestaan tal van drijvende ledlampen in verschillende kleuren.


Deze drijvende zonne-energie bollampen set bevat LED bollen en een zonne- energie paneel met grondpin.

Dit geeft een prachtig effect aan het zwembad , . Kan wisselende kleuren geven en ook op één kleur verlichten. Deze drijvende lamp beschikt over drie verschillende standen: Flood light, 3-Color . Verlichting werkt op batterijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts