maandag 18 april 2016

Little red robin op stam

Glanzend donkergroen bla bij uitlopen stralend rood. In het late voorjaar brede witte bloemhoofdjes, 1cm. Photinia Little Red Robin op stam. Het bestellen en kopen van glansmispel doet u bij het boskoops.


Glansmispel of Red Robin is verkrijgbaar als struik of als boompje op stam.

Binnen 2-werkdagen bezorgd . De glansmispel op stam is een opvallende boompje in het voorjaar vanwege zijn rode bladscheuten. Een topper voor het balkon, terras, entrée of in het tuinperk. Het groenblijvende photinia stammetje “ Little Red Robin ” behoudt ook in de winter zijn blad en . Zijn naam komt van het Griekse Photeinios en is een bladhoudende plant.


Als de red Robin , maar dan intenser rood. Een hoogstam boom is een boom met een enkele stam.

Photunia little red Robin half stam opruiming. Meststofstaafjes bloeiende planten. Een Red Robin is een struik en de plant die zorgt voor afscheiding of voor decoratie. Robin verkocht als struik maar ook wel als een boompje op stam. Zoeken: photinia fraseri red robin 20.


Afmeting: pot 180cm stam. Minimum planthoogte, 1cm. Koop voor € 7per stuk. Maximum stamhoogte , cm. Teeltwijze, containerteelt.


MPS certificering, MPS A . Ook het boompje op stam is handig in kleine tuinen, het geeft hoogte aan de tuin. Bloeitijd : mei - juni Lichtbehoefte : zon - halfschaduw t. The Barcham tree nursery is situated in the heart of Cambridgeshire. Covering over 3acres of lan it is by far the largest tree nursery of its type in Europe.

Die wordt owv zijn compactere groei ook als bolvorm op stam geënt. Op stam in liter pot € 3 44. Geeft fraaie bessen, Bladeren verkleuren mooi. Bloei in: jun compacte groeiwijze uitlopers zijn . Opvallend kenmerk van deze wintergroene sierheesters is.


Ook zien we hem vaak op stam , waarbij het loof in een bolvorm . Gekweekt op stam is het een ideale heester om te planten als solitair in de volle . Deze heester wordt in de toekomst op stam geënt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts