vrijdag 15 april 2016

Takkenzaag met telescoopsteel

Wolf multi-star takkenzaag powercut saw pro 370. De stokzaag van Fiskars heeft een lengte tot meter (incl. gebruiker). Op de lange steel wordt er eenvoudig een zaagblad vastgeklikt. Deze takkenzaag heeft een gebogen zaagbla dit zorgt ervoor dat de tak niet wegglijdt.


Aan deze boomtakkenzaag kan de aluminium telescoopsteel (D150).

Vele aanbiedingen bij bol. Takkenzagen koop je eenvoudig online bij bol. Welkoop heeft een verscheiden assortiment aan snoei- en takkenzagen. Met de STIHL snoeischaren, tuinscharen en takkenzagen houdt u uw tuin eenvoudig in toom. Vind de STIHL producten bij een dealer in de buurt!


Zaagtanden zijn nog messcherp telescoop en zaag nog in nieuwstaat. Zelfs in dichte bomen kunt. De steel is van aluminium en bestaat uit twee delen.

Snoei efficiënt bomen en stevige struiken! Grootste assortiment Snoeischaren. Elektrische takkenzaag met steel Pattfield PE-EAS. Deze boomtakkenzaag is geschikt voor het snoeien van bomen.


Hij wordt gebruikt voor takken die te dik zijn voor een takkenschaar. Telescoop , m - m. QuikFit-Straight-Saw-Front. Hij is heel hoog en we willen eerst takken afzagen. Heb jij een boom ( takken)zaag. ARS takkenzaag op telescoopsteel , type: exw-1.


De lichte telescoopstelen worden compleet geleverd met bouten en vleugelmoer voor de bevestiging van de rupsscharen of takkenzagen. Gardena combisysteem telescoopsteel. Uitschuifbaar met dubbele borging. Met twee schroeven zet u het zaagblad vast.


Takken, die te dik zijn geworden voor een takkenschaar, kun je het beste snoeien met een handzaag, takkenzaag of snoeischaar. Voor een echt grote klus pak .

Ars telescoopsteel arsexp-4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts